Instagram @sarkkuk

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22. luukku


JOULUPUUHIA

Tältäkö se tuntuu, kun perheessä on neljä aikuista kättä? Oon ehtinyt tänään mm. lajittelemaan pyykit, tekemään uunissa ruokaa, leipomaan leipää, torttuja ja pipareita (valmistaikinasta, mutta sekin on jo saavutus!) ja ehdittiinpä vielä shoppailemaankin. Kirppikseltä löytyi Alle hyviä talvivaatteita, mm. takki ja kahdet talvikengät ja Akin oli ihan ihmeissään, että tosiaanko ne niin vähän maksaa. Lisäksi löysin Slle viimein sen vauvapulkan, eli se pois lahjatoivelistalta vielä (ja jos joku nyt on sen jo ostanu, niin eiköhän sitä käyttöä tule molemmille). Erästä syöttötuolia pyörittelin ja testailin, merkistä ei hajuakaan, olikohan sittekin tuo Emma-syöttötuoli jota oisin tällä hetkellä hankkimassa... En kyllä tajunnu, miten siitä muka korkeutta ja istuinosaa säädettäisiin, ja ei se kovin turvalliselta vaikuttanut, eli ehkä pitää vielä eri merkkejä tutkailla.

Huomiselle olisi vielä tekemistä, ajattelin vielä leipoa yhden joululeivän (tämän hyvän saaristolaisleipäohjeen mukaan oon pyöritellyt jo kaksi ja arvatenkin vaan sen ensimmäisen maltoin tehdä ilman omia sovelluksia - toiseen versioon tuli mukaan auringonkukansiemeniä, aprikoosia ja luumua) sekä tehdä jouluksi vielä jonkinlaisen pipari-glögikakun. Paketitkin olis vielä käärimättä, eli monenlaista puuhaa vielä riittää.


Joulusiivousvinkki:

Muuta uuteen kotiin vuoden lopulla. Saat samalla kertaa järjestettyä tavarat ja huonekalut uuteen uskoon sekä putipuhtaan asunnon!

Tässä vähän vielä maistiaisia meidän tulevasta asunnosta järvinäköalalla. Siellä on näiden kuvien jälkeen mm. kaikki pinnat maalattu ja korjailtu pieniä juttuja, eteisen peilit otettu pois jne. enkä ole vielä itsekään nähnyt, miltä kaikki näyttää valmiina! Joulun jälkeen päästään heti muuttamaan.


Oisin joulukalenterin luukkuihin mielelläni ujuttanut jotain sisustusjuttuja, mutta joulu on jo ihan kulman takana, eli aika loppui kyllä täällä kesken luukkujen kanssa :) Mutta josko sitten tulevaisuudessa blogissa niitäkin saattaisi vilahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!