Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 17. tammikuuta 2017

Liikunnat vk. 2

Nyt on kyllä ollu hyvät energiat päällä. Mennyt viikko oli lähiopetusviikko, mutta onneksi aikataulut oli kerrankin sen verran hyvät, että koulun ohella jäi aikaa muuhunkin elämään. Ehdin siis useampana kouluaamuna käydä kuntosalilla ennen tunneille menemistä ja lisäksi oli se PT:n ohjauskerta, josta kirjoittelin vähän tuloksiakin.Ma: 
21 min 2,5 km Crosstrainer
30 min Kuntosali (selkä ja ylävartalo)

Ti:
3,0 km 25 min 23 s Crosstrainer
30 min Kuntosali (Jalat ja keskivartalo)


Ke:
30 min toiminnallinen harjoittelu (PT:n ohjaus)

To:
-

Pe:
3,0 km 25 min 23 s Crosstrainer
20 min Kuntosali

La:
-

Su:
12 km 1 h 12 min Hiihto


Kuntosalilla kävin läpi PT:n antamaa ohjelmaa ja ihan eri lailla kyllä nyt saa tehoja siihenkin, kuin mitä itse koittaa yksinään hinkuttaa joillain laitteilla menemään. Ryhmäliikuntaan en oo sitten ehtinyt ollenkaan, kun on vähän olleet nuo ilta-ajat huonoja. Erityisesti harmittaa, että lauantaina lanseerattiin BodyPump100 -ohjelma ja itse olin siis reissun päällä enkä päässyt mukaan. Nytkään en osaa ollenkaan sanoa, milloin pääsisin ryhmäliikuntaan mukaan, mutta näköjään omasta kalenterista olisi ihan varta vasten tälle varattava joku aika, että pääsisi menemään. Pitkän tauon jälkeen kävin myös sunnuntaina hiihtämässä ja se oli hyvä treeni se! Tilastojen mukaan olen vuonna 2015 (huom! raskaana ollessani) hiihtänyt 9 kertaa ja aavistuksen vajaat 55 km eli eiköhän nämä kilometrit pidä nyt yrittää ylittää vielä tälle keväälle.

heiaheia.comKuten jo aikaisemmin mainitsin, niin annetaan nyt sitten hyvän harrastuksen jatkua ja niinpä treenit PT:n ohjauksessa jatkuu. Toivottavasti sieltä alkaa tulla semmosia tuloksiakin, että kesään mennessä olisi ehkä jotain näkyvääkin tapahtunut. Mitään pitkän tähtäimen suunnitelmaa minulla ei sinänsä oo, kunto jos nousis ja lihasta tulis, mutta aika pöljäähän se ois, jos ei samalla vähän rasvaaki lähtis.


Aktiivisuusranneke on kans kulkenut menossa mukana. Istumista on kyllä tullut tuntikaupalla harrastettua koulussa. Unet on taas jääneet pääosin lyhyiksi ja ainakin ne on pätkineet taas kunnolla, mutta mahtuupa viikolle taas yhdet kunnon unetkin, vaikka vähän myöhäiseksi tuo nukkumaanmeno saattoi viikonloppuna venyäkkin. Ajoittain edes jos saisi vastaavasti nukkua, niin olisi jatkossakin toivottavaa.

Nyt ehkä vähän kevyempi viikko välissä ja sitten taas kunnon vauhti päälle! Onneksi ainakin liikunnassa pätee se, että ylämäen jälkeen tulee aina alamäki - ja elämässä ehkäpä päin vastoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!