Instagram @sarkkuk

lauantai 21. tammikuuta 2017

Oma Juhla-tunika

Tähän puuteriin Juhla-kankaaseen ihastuin myös saman tien sen tultua syksyllä Noshin mallistoon. Sävy on aiheuttanu monissa aika ristiriitaisia fiiliksiä ja aika ajoin se nousee keskusteluun mm. Nosh-kirppiksellä. Kankaan sävy ei nimittäin näytä ikinä kuvissa siltä, mitä se oikeasti on. Noshin mallikuvissa sävy vastaa aikaisemmin mallistossa ollutta heleää puuteripinkkiä. Välissä oli mallistossa puuteriroosaa, mutta ei tämä oikein sitäkään muistuta. Todellisuudessa väri taittaa luonnossa enemmän beigen puolelle.

Niin tai näin, oli sävy kyllä luonnossa vielä enemmän omaan mieleen ja tämän kankaan osto onkin ollut hankintalistalla. Kun eräs ystävä sitten sanoi tätä kangasta saaneensa kilopussissa ison palan eikä ollut varma, mitä siitä tekisi, niin sanoin heti olevani kiinnostunut ostamaan, jos hän siitä tahtoisi luopua. Niinpä vähän myöhemmin kangas päätyi haltuuni ja ihan ensimmäiseksi ompelupöydälle todo-jonoon.






Itelleni siitä oli sitten saatava tunika (EDIT: otsikkoa muutettu...) ja onneksi kaapissa oli myös sävy sävyyn mokkaa ja puuteria resoria. Kaavana käytin jo hyväksi muotoutunutta omaa tunikakaavaa ja siitä huolimatta, että kaksoisneula alkoi sylttäämään pääntietä huolitellessani niin lopputuloksesta tuli mieluinen. Kangasta jäi vielä sen verran, että siitä saattaisi riittää jopa tytölle paitaan jos ei jopa mekkoonkin saakka. Tämä puuteribeige onkin enemmän ehkä aikuiseen menoon sopivaa, tämän puuterimpaa sävyä en kyllä osaisi itseni päälle kuvitellakaan näyttämättä ihan possulta... xD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!