Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 2. tammikuuta 2017

Liikunnat vk. 52

Vuoden viimeiseen viikkoon sisältyi monipuolisesti liikuntaa, mutta ennen kaikkea myös rentoutumista ja nukkumista. Tilastoihin sai vielä tämän vuoden puolelle lisättyä jopa kaksi uutta liikuntamuotoa eli aika hyvältä näyttänee vuositarkastalun tasolla, vissiin pitää siitäkin joku koonti tehdä blogin puolelle.Ma:
-

Ti:

15 min crosstrainer alkulämppä
30 min kuntosali

Ke:

55 min kuntosali selkä+rinta (PT:n ohjaus)
35 min crosstrainer 4,08 km
55 min BodyAttack

To:
-

Pe:

1h 37 min vaunukävelyä/juoksua 7,7 km
20 min vaunukävelyä 1,3 km

La:

40 min koiran kanssa kävelyllä merenrannalla

Su:
-Viikko-ohjelmassa oli tällä kertaa myös PT:n ensimmäinen ohjauksellinen kuntosali. PT oli tosiaan sen viimekertaisen kartoituksen jälkeen laatinut minulle saliohjelman, ja siitäpä alettiin sitten harjoittelemaan selkää ja rintaa. Heti löytyi liikkeitä, jotka otti semmosiin lihaksiin, joiden olemassaolosta ei ole ollut tietoakaan. Noita liikkeitä tekemällä luulis jo ryhdinkin paranevan, ihan parasta vastapainoa tuolle istumatyölle, mitä mm. opiskelujen parissa välttämättä tulee.

Keskiviikko oli muutenkin kunnon liikuntapäivä, kun kerran sattui olemaan sellainen sopiva aikarako, niin samahan tuo oli sitten kuntoilla urakalla. Hiukan ennakkoluuloisesti menin osallistumaan myös BodyAttack-tunnille. Sen verran tykkäsin, että kyllä tuonne pitää koittaa vähintäänkin toistamiseen päästä, jos vaan sattuu aikatauluihin mitenkään käymään.Viikonloppuun huipentui sitten tämä vuosi mm. kombinaatiolla juhlimista hyvällä porukalla, koiran kanssa kävelyä ja ihan rehellisesti vaan sohvalla makoilua ja olemista. Kuluneen viikon aikana on myös stressilevelit kääntyneet laskuun. On saanut nauttia mukavista asioista ja nukkuminenkin on taas vähän parantunut - sain nukuttua jopa parhaimmat unet pitkästä aikaa.Vuoden 2017 tavoitteisiin kuuluukin jatkaa liikunnan puolella ihan samalla tahdilla, mutta vastapainoksi muistaa myös rentoutua ja olla välillä tekemättä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!