Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 31. tammikuuta 2017

Liikunnat vk. 4


Hyvän mielen liikuntaviikko taas takana!


Ma:
3,0 km | 24 min 15 s | Crosstrainer, alkulämppä
50 min | Toiminnallinen sali (Jalat, keskivartalo, selkä)  - PT
1,2 km | 10 min | Crosstrainer, loppulämppä

Ti:
2,1 km | 17 min 30 s | Crosstrainer, alkulämppä
50 min | Toiminnallinen sali (Selkä, rinta, kädet) - PT
3,0 km | 23 min 50 s | Crosstrainer, loppulämppä

Ke:
-

To:
9 km | 1h 2 min | Juoksu

Pe:
-

La:
18  km | 1 h 39 min | Hiihto

Su:
-

"Yhteenveto:
Urheilit 8 kertaa, yhteensä 5 tuntia 36 minuuttia"Sopivassa suhteessa onnistuin aikatauluttamaan viikkoon sekä salilla käyntiä että sitten vähän aerobisempaa liikuntaa muutamaa lepopäivää ja nukkumista unohtamatta.

heiaheia.com

Hoidin heti alkuviikosta pois treenit PT:n kans. Kahella kertaa tuli kyllä koko vartalo treenattua ja viiimeksi tosiaan mainitsin, että nostetaan taas painoja niin nyt kyykättiin "jo" 50 kg:lla eikä sekään niin paha vielä ollut... Mielenkiintosta nähä, miten tämä tästä kehittyy.Pysty sitten loppuviikosta keskittymään muihin juttuihin. Viime viikolla olikin oikein ihanan keväiset ilmat, niin silläkin sitten oli taas pakko käydä heittään juoksulenkki ja tällä kertaa sain aikaakin parannettua - lenkki sujui melkein kymmenen minuuttia nopeammin. Meinas kyllä pohkeet krampata kotiin tullessa kun loppumatkan vähän kiristelin tahtia... Mutta oli kyllä ihanaa käydä ulkona juoksemassa, ei se ole ollenkaan sama asia treenata salilla jollain crosstrainerilla vs. juosta luonnossa ja saada samalla raitista ilmaa. Joka tapauksessa oon tehnyt salilla alkulämmittelyt kolmeen kilometriin (jos vain suinkin aikataulu on antanut myöten) ja koittanut tässäkin vähän kiristää tahtia, vaihtelevin tuloksin. Ei ole kahta samanlaista päivää, välillä tuntuu tosi jähmeältä ja sitten taas toisena päivänä juoksisi vaikka toisen puolituntisen päälle.
Kävin tosiaan lauantaina hiihtämässä sen saman lenkin, mitä viimeksi kävin tunnustelemassa - tällä kertaa latu oli vähän paremmassa kunnossa, toisaalta metsäreitti oli osittain täysin lumen peitossa ja pitipä kerran oikaista pätkä tieltäkin, kun latua ei enää näkynyt missään. Kerran kompastuin johonkin risuun ja lensin ahterilleni ja toisen kerran taas ei toimineet enää jalat ja kädet yhteen, vaan kompastuin sitten ylämäessä sauvoihin... Että ei nyt ihan putkeen mennyt mutta enpähän myöskään ollut ainut ladulla kaatuilija. En eksynyt ja kiertänyt mitään ylimääräisiä reittejä tällä kertaa. Laitoin muka lähtiessä paristakin sovelluksesta gps:t seuraamaan, mutta eipä näköjään mikään näistä sovelluksista ymmärrä, että ihminen voi _hiihtää_ ja vaikka mennä vaikka keskellä metsää tahtoessaan. Ei siis pysynyt mikään seuranta päällä.Tässähän alkaa pikkuhiljaa kuntokin nousta, kun seuraa ihan ajatuksella noita käppyröitä. Vielä jos pääsisi kerrankin hiihtämään, niin olisi tämän kevään kilometritavotteetkin jo rikottu eikä vielä olla edes alkukeväässä. Toivottavasti nyt ei sitten sairastu, kun taas vaihteeksi meillä on asustanut pikkuinen kuumepotilas kuumeen keikkuessa 40 asteen tietämissä. Oon syönyt tupla-annosta D-vitamiinia ja muutenki koittanu vähän panostaa ajatuksella terveellisimpiin ruokiin (vaikka vastapainoksi innostuinkin piiiitkästä aikaa leipomaan ja onpahan tullut karkkipäiviäkin pidettyä). Että minkä vuoksi siellä salilla käydään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!