Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 15. helmikuuta 2013

Buzzador

Olen Buzzador ja mukana Oral-B Pro-Expert-kampanjassa. Buzzaan monitehoista hammastahnaa, joka toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tutkimalla alueella.Eli olen osallistunut tuollaiseen monessa blogissakin tutuksi tulleeseen palveluun, jossa saattaa saada testattavaksi erilaisia tuotepaketteja. Ehtona on, että niistä tulee raportoida ja niitä tulee mainostaa sosiaalisessa mediassa. Pääsin nyt mukaan ensimmäiseen kampanjaan, eli jäänpäs odottelemaan pakettia ja kuulette siitä sitten lisää myöhemmin.

Parasta tietysti on, että testattavia tuotteita saa/pitää jakaa myös ystäville ;)


Jos jotakuta kiinnostaa päästä mukaan samantapaisiin kampanjoihin, niin:

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Shine_S): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Shine_S

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Shine_S  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Shine_S  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!