Instagram @sarkkuk

lauantai 16. helmikuuta 2013

Toimintaperjantai

Voisko joku köyttää mut penkkiin kiinni ja käydä hoitamassa mun kauppaostokset seuraavan neljän kuukauden ajan??


Mitä tekee nälkäinen, sokerinhimoinen, raskaana oleva nainen kaupassa? Ostaa ison satsin pullia, piirakkaa ja kilon karkkia! Puolustukseksi pakko sanoa, että menin ihan varta vasten kauppaan juurikin laskiaispullien toivossa. Viime viikolla jo löysin samaisesta kaupasta alennuksessa pullia, ja ai että oli hyviä. Nyt elättelin toivoa, että tässä olisi viimeinen oljenkorteni saada laskiaispullia, ne kun on kaikista käymistäni kaupoista jo loppuneet :( Otin sitten samalla kaikki viimeiset kaksi rasiaa. Ja kun vieressä oli alennuksessa toscapiirakka, en voinut vastustaa kiusausta.. Ja sitten kun oli vielä "ystävänpäivä"alennuksessa irtokarkit, minun lempparit, (niin törkeän kallista karkit nykyään!) niin hamstrasin kerralla kunnon satsin. Piilotin nuo kyllä ylimmälle hyllylle kauas katseilta (poissa katseilta, poissa mielestä?), jos ne etes pari päivää säilyis koskemattomina :D (Ja meinasin ostaa lisäksi monenmoista suklaata, mutta siinä vaiheessa järjen ääni jo sanoi, että tyhmää heittää rahaa hukkaan niin paljon pelkkään sokerimössöön!)


Mutta oli se laskiaispulla hyvää!


Muuton yhteydessä muuten löytyi kasa vaatteita, joiden olemassaoloa en oo ees muistanut. Nekin kun on olleet käyttämättöminä varastossa. Tää yks pitkä violetti kauluspaita on ollut melkoinen murheenkryyni, kun ostaessani sen noin neljä?viisi? vuotta sitten muistaakseni Seppälästä, ihastuin siihen, mutta pian totesin, että siinä näyttää lähinnä siltä, kuin olisi raskaana, ja harvoin sitä on tullutkaan käytettyä. Nyt kun piti keksiä jotain fiksua päällepantavaa, niin muistin tämän ja totesin, että kerrankin se ajaa asiansa, saan näyttää nyt raskaana olevalta varmaan ihan luvan kanssa :D


Minulla nimittäin oli eräs tapaaminen iltapäivällä. Toivottavasti nämä lähes-nollakelit on tulleet jäädäkseen, oli mukava kerrankin vetää päälle ulos jotain muutakin kuin hirveät toppavaatteet ("uusi" takki on ihana ).


Hain tässä taannoin mukaan erääseen projektiin, joka kuulosti mielenkiintoiselta. No, minut valittiin mukaan tähän pieneen tiimiin. En uskonu että kyseessä on mikään kovin iso juttu, mutta tuolla tapaamisessa jouduin kyllä pyörtämään vähän ennakko-oletuksiani, sillä tää vaikuttaa oikein lupaavalta ja mielenkiintoiselta hommalta.


Tää perustuu kuitenkin ihan vapaaehtoisuuteen, eli mitään palkkaa tästä ei kyllä makseta. Mutta eipä tartte kenenkään myöskään urputtaa, että nyt jos/kun ilmoittaudun työkkäriin ja sieltä "nostelen tukia", etten myöskään yrittäis tehdä mitään hommia. En mää ainakaan jaksa istuskella koko kevättä kirjaimellisesti neljän seinän sisällä. Suunniteltiin hieman jo kevään aikataulua ja miten tätä projektia aletaan toteuttaa, ensi viikolla on jo seuraava tapaaminen. Mutta kerron tästä vähän enemmän lisää sitten kun itsekin tietää hieman enemmän, mitä tuleman pitää :)

Sitten pitikin jo rientää seuraavaan paikkaan.


Meitä vanhoja toimijoita kutsuttiin osallistumaan ylioppilaskunnan ex-ex-ex-järjestö-, ex-ex- järjestö- ja tiedotus-, ex-viestintäsihteerin läksiäisiin OYY:n toimistolle. Ilta sisälsi hauskoja muisteluita, J. Karjalaisen esittämää livemusiikkia, herkullista kanasalaattia ja vielä herkullisempaa valkosuklaakakkua
Mun makeanhampaan kolotusta on kyllä tälle viikolle paikattu ihan kunnolla.

Väsymykseltäni en kuitenkaan jaksanut juhlia paikalla kovin myöhään. Lisäksi nyt vissiin alkaa tulla mukaan kaikki raskauden mukanaan tuomat vaivat, mun jalkoja nimittäin alko särkemään ja hyvin oli kyllä turvonneet, kun kotiin pääsin. Yö menikin sitten pyöriessä kipeiden jalkojen kanssa. Pitää vissiin muistaa juoda vettä ahkerammin tästä lähin.

PS. Aiempi viittaus työkkärin jos/kun tilanteeseen: 
Mun pitäis maanantaina jättää publiikkianomus, mutta tiellä on vielä yksi mutka. En ollut muistanut sanoa opettajalle, että kirjaa suoritetuksi tuon seminaariosallistumisen. Se on torstaina laitettu eteen päin, mutta ei näy vieläkään suoritusmerkinnöissä. Jos sitä ei maanantaina tule sinne, eikä opintoja saada koostettua, niin siinäpä sitten odotellaan vielä kuukausi valmistumista, että hoh-hoijaa taas tätä turhaa byrokratian kanssa säätämistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!