Instagram @sarkkuk

maanantai 25. helmikuuta 2013

Täytetyt paprikat

Kokeilin käyttää jääkaapissa olevat pari paprikaa uudella tapaa, ja keksin tehdä täytettyjä paprikoita, joita siis en muistaakseni ole aikaisemmin tehnyt.


Ohjeessa sovelsin tätä Hellapoliisin reseptiä.

Sisään tungin sipulia, jauhelihaa, riisiä, parsa- ja kukkakaalia sekä päälle mozzarellaa.


Yhteen paprikaan mahtui n. 100 g jauhelihaa, kun ei tuota riisiä kovin paljon lykkinyt. Tuli maukkaita ja täyttäviä! (Ja lopun täyteaineksen saattoi syödä sellaisenaan seuraavana päivänä).

Vinkkejä ensi kertaa varten voisi olla laittaa juustoa tuon täyteaineksen sekaan, eikä vain päällimmäiseksi. Suurempi määrä riisiä pitäis tuon täytteen ehkä enemmän kasassa, nyt se levähti ympäriinsä, kun paprikan halkaisi. Lisäksi hyviä makuvaihtoehtoja sekaan voisi olla esim. herkkusieni ja fetajuusto sekä muut vihannekset, kuten he-ma-pa.

2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!