Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 28. helmikuuta 2013

Pään päivitys

Aamulla kävin leikkauttamassa hiuksia. Vahingossa yks päivä kävelin yhden parturi-kampaamon ohi, jossa mainostettiin oppilastöitä puoleen hintaan. Oon jo kuitenkin monta kuukautta aikonut leikkauttaa hiuksia ammattilaisen käsissä, tähän asti oon ite napsinu sieltä täältä ja sen kyllä huomas. Ja mikäpä parempi päivä hetkeksi istua pieneen kauneuskäsittelyyn, kuin oma valmistujaispäivä :)

ENNEN:


JÄLKEEN:


Ei kovin suuren suuri muutos siis, koska ideana oli vaan nuo latvat napsia pois. Takaa silti lähti pisimmästä kohtaa muutamakin sentti, koska sinne on jääny sellanen "häntä" :D Nyt on sitte sekin tasattu.

Mullahan hiukset on tosi ohuet ja katkeaa helposti, tuollaki kysyivät että onko ne leikattu kerroksittain. No ei ole, kun ne on menneet ihan itekseen poikki. :( Siksikin koitan nyt olla värjäämättä ja käyttämättä mitään kuminauhaan perustuvia hiuslenksuja, jos tuo hius vähän elpyis. Joillakin kun kuulemma raskausaika tekee ihmeitä hiuksille. Ainakin tuossa eessä on uutta hiusta puskemassa, jospa se kasvais eikä sitten jonkun kuukauden kuluttua päätä sittenkin vaan harventua (kuten olen kauhutarinoita jostakin kuullut).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!