Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 11. helmikuuta 2013

Kirppistelyä

Pari viime viikkoa on tullut melko tehokkaasti kierrettyä eri Oulun alueen kirpputoreja. Kohta melkeen vois jo kirpputoreista pistää esittelyn pystyyn plussine ja miinuksineen :D No, jätän kuitenkin väliin.

Pääasiassa etsinnässä on olleet kotitaloustavarat, joita kyllä on siinä mielessä hyvin löytyny, että uutena oon ostanut tyyliin ainoastaan kattilan. Niitä kun ei näytä olevan käytettynä tarjolla. Lisäksi isommista paikoista oon katellu huonekaluja, mutta niinhän se on, että jos jotain hyvää sattuiskin löytämään, niin sepä onkin sitten jo myyty.

Mutta ainahan sieltä tarttuu mukaan myös jotain "ei niin tarpeellista"...


Kengät löytyi Limingantullin Pelastusarmeijan Kirpputorilta hieman kiskurihintaan 12 e. Ei muutenkaan ollut mikään kovin halpa paikka tuo. Mutta aattelin kakkoskengiksi lumihankihommiin nuo ottaa. Lisäksi löysin Paljekirppikseltä jotain mammavaatteita, mulla on jo kahdet housut enkä aatellu enempiä ostaakkaan, mutta nuo pellavahousut nyt vitosella vielä otin kotihousukäyttöön. Ja tuo takki...!


Tämän kun Paljeella bongasin ja totesin sopivan kokoseksi (ok, vähän reilu on, mutta meneepähän myös keväällä kiinni!) niin tuo oli pakko saada. Harmiksi siinä ei ollut hintalappua, ja yleensä oisin kyllä jättäny ostamatta. Mutta tän kohdalla viitsin kassalta tiedustella hintaa, niiden piti soittaa pöydän pitäjälle ja siitäkin piti maksaa. Siinä jo pyörittelin mielessä maksimihintaa, millä tän takin lunastan.. eikä se pöytämyyjä sitten vastannut puhelimeen! Onneksi soitti melkein saman tien kuitenkin takaisin, ja hinnaksi paljastui neljä.. euroa! Minä olin jo varautunu ihan tähtitieteellisiin summiin tämän rinnalla, eli tuntui melkein kuin ilmaiseksi ois saanut. Nyt oottelen vaan kevättä ja että tätä tarkenee pitää.


Nämä pari paitaa löytyi Rajakylän Pelastusarmeijan kirppikseltä. Tuo vas. puoleinen on Kappahlin mallistosta, josta oon ennenkin ostanut samantyylisiä paitoja. Nuissa tuommosissa semiromanttisissa hörhelöissä joku vaan viehättää. Yleensä nuo vaan on sen verran hinnakkaita, etten oo raskinut ostaa kuin alennusmyynneistä, joihin harvemmin ne ihanimmat sitten päätyy.


Ja vas. puoleinen beige collegejakku(?), joka on siitä kans hyvä, että se tuon napitettavan osuutensa ansiosta menee kyllä keväälläkin vielä päälle. Se oli vielä puoleen hintaankin.

Ja Leevi siinä tietysti hyppelee kattomassa, mitä uutta se taas on ostanut.. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!