Instagram @sarkkuk

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Löytöjä

Tätäköhän ne työttömät kaiket päivät tekee? Siis kiertelee shoppailemassa :D (I wish, ei nimittäin varmaan sitä rahaa liikaa ole).


Eilisen saldona kolme kirppistä. Pitää muuten nyt ihan varta vasten suositella tuota Haukiputaan kirpputoria. Oon siellä vissiin käynyt elämäni aikana kolme kertaa yhteensä, ja aina oon löytäny ison säkin vaatetta/tavaraa halvalla. Jos siellä päin liikkuu, niin kannattaa käydä.

Tällä kertaa ei etsinnässä ollut niinkään mitään, ja silti löytyi vaikka mitä.


Ehkä sinne alitajuntaan sitten on syöpynyt tuommoinen urheiluvaatteiden tarve. Viimeksi päivällä käveleskellessä kun pohdin, että nippa nappa alkaa nuo takit menemään kiinni. Niinpä silmiin iski ja mukaan tarttui tällainen IcePeakin takki, joka oli sopivan väljä ja menee hyvin sellasilla -5 asteen pakkasilla ja vähän kovemmilla, jos alle laittaa toisen paidan. Plussaa kans nuista heijastinteksteistä. Siispä annoin anteeksi hieman kovemman hinnan (8 e).


Ja kun halavalla sai, Adidaksen toppi (-50 % 0,50 e:sta eli 25 snt) sekä hieman lämpimimmille ilmoille NewLine juoksutakki (1 e).


Lisäksi Seppälän pallotoppi (1 e), pinkki Kappahl collegetakki (2,50 e), tuulihousut, jotka vielä just mahtuu mahan päälle (muutama euro?) sekä laukku (2 e) - oon taas jumiutunut tuohon yhteen laukkuun, eli tästä kakkoslaukku sitten.

LISÄKSI mukaan tarttui monenmoista pienempää vaatetta ;) Mutta ne vois esitellä joskus vaikka ihan erikseen.

Eikä siinä vielä kaikki. Tänään tekemisen puutteessa lähdin käymään Second Hand Storessa.


Sieltä löytyi Puman huppari (2 e) sekä tuollainen pallokauluksinen paita (1 e).

Sekä varsinaisesti etsimäni, vieläpä kaksin kappalein. Bongasin eräästä blogista tekstin, jossa bloggaaja kertoi vieneensä kirppikselle vaatetta, ja lähdin katsoon, millanen eräs kuvassa näkynyt mekko olis ollut. Onneksi se oli vielä jäljellä, ja mahtui päälle. Oli jopa pienesti reilu, että pitänee keksiä siihen yläosaan joku patentti, ettei se valu alas. Löysin myös vaihtoehtoisen mekon, enkä tohtinut niitä kumpaakaan jättää kauppaan (maksoivat siis 5 e ja 4 e). Eli nyt ois parikin vaihtoehtoa valmistujaisiin, enkä oo vielä ees penkonut siskon vaatekaappia, että mitä siellä olis!

Pitääköhän mun nyt pitää monet juhlat, että ehtii käyttää kaikki mekot?? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!