Instagram @sarkkuk

tiistai 5. helmikuuta 2013

Palapeliä

Muutaman päivän olen ollut maailmalta pimennossa, tässä syy:


Pääsin lauantaina myöhäisiltapäivästä viimein muuttohommiin. Varmasti kevyin muutto tähän asti elämääni, kolmella autollisella tavaraa selvisi tällä kertaa.

Kävin myös hakemassa ensimmäisen huonekaluni, kissa- eikun kirjahyllyn (tavoitteena on hankkia kaikki tänne mahtuvat huonekalut käytettynä, mahdollisimman edullisesti).


Pääsin kasaamaan Ikea-palapeliänikin vasta pienen tovin jälkeen, kun ei ollut oikean kokoista kuusikulmaista meisseliä (mikä sen oikea nimi on??) ja pääsin hyllyyn käsiksi vasta seuraavana päivänä.


Pienen pyörittelyn jälkeen palaset loksahtivat paikoilleen. Nuo hyllyt kait olis voinut kahdellakin tavalla kasata, mutta arvelin, että se hankalin tapa (pitkät hyllyt vaakatasoon väliin, ei pystyyn) on myös kestävin - ja purkaessa aiheuttaa vielä lisää pohtimista.


Muuttokuormasta paljastui pari jätesäkillistä liinavaatteita, pyyhkeitä yms. jotka on reilun puolitoista vuotta varastossa lojuneet. (Talossa on pyykkitupa ja kuivaushuone). Pääsinkin sitten kuluttamaan aikaani niitä pyykkäämällä ja viikkaamalla ja pohtimalla, mihin ne kaikki saan tungettua. Jotenkuten olen ne saanut kaappeihin sullottua, vaikka puoliakaan en varmasti tarttis...


Kattolampunkin sain olohuoneeseen asennettua, kun löysin siihen sopivan pistokkeen ja ähersin hetken aikaa roikkuvien johtojen ja tarpeeksi pysyvän kannattimen kanssa. Nyt ei tarvi enää pimeässäkään istuskella.

Mulla on nyt monen päivän uutiset ja viestit lukematta, koska nettiyhteydessä oli vielä yksi iso mutka. Koitin sitä asennella lauantai-illan, mutta modeemi ilmoitti vain, ettei saa DSL-yhteyttä toimimaan. Seuraavana päivänä hoksasin kokeilla toista pistoketta, silloin toimi DSL- mutta ei internetyhteys. Kun maanantaina asiasta soittelin, niin sain kolmessa paikkaa asioida ja kolmet eri ohjeet asennukseen, ennen kuin paljastui, että vika saattaakin olla kytkennässä ja luvattiin lähettää huoltomies paikalle. Tänään iltapäivällä lähdin jumppaan, kun ei ollut kuulunut mitään, niin tietysti just sinä aikana oli huoltomies soitellut ja tullut paikalle. Onneksi just sain soitettua takasin, ennen kun tää mies lähti pois paikalta. Sillä menikin sitten vartti käydä säätämässä kytkennät paikalleen ja testata, että mun modeemi toimii. Nyt pääsee taas dataileen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!