Instagram @sarkkuk

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Viime hetken hankinta

H-hetki lähestyy, ja tajusinpa, että eihän mulla sittenkään ole mitään jakkua tai boleroa mekon kanssa olemassa. Enkä suinkaan ikinä viime tinkaan jätä mitään.. (sukkahousutkin pitäis vielä ostaa).

Se oli sitten pikakierros kirppikselle siinä toivossa, että sieltä jotain löytyis, ei nimittäin huvittanut lähteä koluamaan kaikkia vaateliikkeitä läpi.

Etsinnässä oli joko musta tai valkoinen/vaalea jakku tai bolero, ja onneksi sopiva löytyi Second Hand Storesta.


Siinä pieni pala asuni. Maksoi tämä pitsibolero sentään 7,50 e, mutta muutakaan ei ollut.


Nimittäin tämä valkoinen neulepusero (2 e) olis ollut toinen vaihtoehto, ja melko arkiseksi olis tällä mekkokin muuttunut. Ostin kuitenkin senkin varmuuden varalta.


Ja aina sieltä jotain ylimääräistä tarttuu mukaan, enkä vaan voinut vastustaa tätä violettia rimpsuhametta (3,50 e)! Eihän se mahdu ees päälle, eli laitetaan tää nyt ootteleen niitä laihempia kesäpäiviä...


Lenkkeilypipoa oonkin etsiskellyt, viimein löytyi sopiva ja vieläpä puoleen hintaan (50 snt).

Niin tosiaan, se H-hetkihän on jo huomenna! Pitäskö mun alkaa jo vähän jännittämään? Oon ehkä jo valinnut, että mitä laitan päälle. Pukeutumisohjeet on kuitenkin tumma puku, mikä naisilla toki voi tarkoittaa melkein mitä vain. Mutta tuo on päivätilaisuus eikä mitenkään hirveän vakava sellainen, ja pieni ennen kaikkea, joten ei sinne myöskään liikaa kannata pynttäytyä.


Noh, tuossa olis pieni kurkistus, mitä nyt ajattelin päälleni kiskoa. Toki mielihän ehtii huomiseen iltapäivään mennessä vielä muuttua moneen kertaan, joten saas nyt nähdä, mitä sitä vielä keksiikään.

2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!