Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 19. helmikuuta 2013

Lähtulevaisuuden suunnitelmia

Minusta tulee:
[x] maisteri
[x] työtön
[  ] elokuvatähti


Eilen oli tosiaan viimeinen päivä jättää nuo tutkinto- ja publiikkianomukset. Kerroinkin jo, että torstaina tätä asiaa selvittelin ja huomasin, että yksi suoritusmerkintä puuttuu. Opettaja laittoi sen kyllä saman tien menemään, mutta sinne se jonnekin jäi vissiin pyörimään. Perjantaina laitoin spostia tälle opintojen koostajalle, että se suoritusmerkintä on laitettu tulemaan jo. Silti maanantainakaan ei sitä vielä näkynyt rekisterissä. Menin yliopistolle nuo anomuspaperit kourassa, ja kävin kattoon, oisko tää opintovastaava paikalla. Kun ei näkynyt, niin kävin syömässäkin välissä.

(Oli muuten ihan järjetön nälkä, ja iiiiiso lautanen lasagnettea upposi napaan kuin tyhjää vaan).

 
Oottelin, päivitin rekisteriä, kävin kattoon olisko opintovastaava paikalla, lähetin sähköpostia, yritin soittaa, päivitin rekisteriä... Pari tuntia pyörittelin peukaloita ja mietin jo suunnitelmaa B eli että mitäs sitten ensi kuussa tekisin, jos nyt ei voiskaan valmistua (sossun luukullehan se tie ois sillon vienyt, ja mietin jo valmiiksi hyvät perustelut sille, että laittaisin sittenkin tuosta mun gradun arvosanasta vastineen ja oikaisuvaatimuksen mm. "perusteettomiin" väitteisiin nojaten).

No, olin jo luovuttamassa ja pois lähdössä, kun vielä varmuuden vuoksi kävin kattoon, oisko se henkilö paikalla. Siinä sitten kuulin ohimennen toisesta konttorista (opintopalvelut on nykyisin keskitetty tommoseen avokonttorimallin toimistoon) että tää kyseinen henkilö oli juuri soittanut, että on sairaana jne. Siinä vaiheessa sanoin tälle toiselle hlölle, että olin tätä kyseistä ihmistä koittanut tavoitella ja mun pitäis tuo publiikkianomus jättää, ja yks suoritusmerkintä jumittaa jossakin. Sitten alkoi onneksi tapahtua. Onneksi tuo opettajakin oli paikalla, niin hän lähetti nämä mun suoritustiedot tälle toiselle henkilölle (tai siis, sanoi että se paperi piti käydä noutamassa tämän toisen henkilön lokerosta, jossa se oli ilmeisesti torstaista saakka ollut). Kymmenen minuutin sisällä tää kurssi olikin merkattu rekisteriin, mun pääaineen syventävät opinnot koottu, ja sain täyttää anomukseen, mitä opintoja haluaisin tutkintoon.


Vähän aikaa tuotakin pähkäilin, että mitä siihen tutkintoon mahtuu, kun mulla nuita syventäviä opintoja oli liikaa, ja sitten en ois saanut sopivaa pakettia kahden sivuaineen perusopinnoista. Eli laitoin sinne yhden sivuaineen perusopinnot ja sitten jämäksi (eli muut opinnot) italian opinnot. (Meinas vähän huvittaa, kun huolimata tuosta gradun arvosanasta, opintojen arvosana jäi silti hyväksi. Olen siis hyvä opiskelija, mutta huono tutkija). Muista opinnoista sitten toivottavasti nyt saan ne todistukset, että jos nyt joskus jotain opiskelisin uudelleen, niin nuita vois käyttää siihen toiseen tutkintoon... Toivottavasti nää meni näin oikein, koska tää toinen opintovastaava oli tällä välin poistunut kahvitauolle, ja kun se venyi jo lähemmäs puolta tuntia, niin en jaksanu enää ootella, vaan jätin ne paperit tuossa muodossaan sitten sinne pöydälle.

Eli eipä sitten nyt muuta, kuin valmistujaismekkoa valkkaamaan!

Ja työkkärin papereita pyöritteleen...


Kolmas asia liittyy niihin Kierikki-elokuvan koekuvauksiin. Tänään oli laitettu sähköpostia, että tulevat leffatähdet on valittu, eikä heitä näihin talvikuvauksiin valittu kuin muutama. Kuitenkin siinä hieman lohduteltiin, että kesällä on lisää kuvauksia, ja on vielä aivan mahdollista, että koekuvauksissa käyneet pääsee niihin mukaan, ja lisäksi ne on tallettaneet kaikki koekuvauksissa käyneiden tiedot rekisteriin muita tulevia projekteja varten.

Tarttiskohan ne yhtään vauvanäyttelijää? :) 

Kuvituksena random-kuvia tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!