Instagram @sarkkuk

tiistai 26. helmikuuta 2013

Patiolla

Jälleen kerran ilmoittauduin ja pääsin mukaan erääseen käyttäjätestiin Patio -palvelun kautta.


Tällä kertaa vuorossa oli testata, miten 2- ja 3-ulotteisuus toimii musiikkipalvelussa. Tuollasella tabletilla piti testata paria musiikkitoistopalvelua ja verrata niiden hyviä ja huonoja puolia.

Kaikkea ne keksiikään, mutta hyvä, että joku tällasiakin kehittelee.


Palkkioksi sai jälleen leffalipun sekä vielä bonuksena suklaapatukan, joiden valitsemisessa oli kyllä valinnan vaikeus. Vieläpä viime hetkellä vielä vaihdoin tuon patukkani, koska en oo tuota Kismetin Mariannea vielä maistanutkaan.

Alkaa näitä leffalippuja kertymään, ja voishan nuita lähteä kuluttamaankin. Etsinkin nyt tositarkoituksella leffaseuraa! Tässä lähiaikoina olis mukava käydä joku elokuva katsomassa. En varmaankaan ole mitään tällä hetkellä pyöriviä nähnyt, joten mikä tahansa ehdotus huomioidaan. Erityisen paljon kehuja on kuitenkin saanut tuo eräs suomalainen elokuva, joten jos joku vaikka sen haluaisi lähteä katsomaan, niin ottakaahan yhteyttä!

Ja tuohon Patiolla -palveluun voi tosiaan kuka tahansa (oululainen) rekisteröityä ja hakea osallistujaksi tällasiin testiprojekteihin. Melko kiitettävästi nuita tuntuu nyt olevan, eli jos yhtään kiinnostaapi niin sinne vaan.

2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!