Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 12. helmikuuta 2013

Laskiainen

Laskiainen vaan ei laiskiainen! Aamusella kuulostelin vähän oloa, ja vaikka yöllä heräsin kerran yskimään ja nappasin siihen kurkkutabletin, niin kurkku ei tuntunu enää kipeeltä, hieman käheältä vaan. Kun vielä sain varmistuksen sille, että laskiaismäessä tarjottaisiin kuin tarjottaisiinkin hernekeittoa (hetken jo pelkäsin että ei, kun ei perinteiset ymppäjaosto ja sopovaliokunta tätä missään mainostaneet) niin päätin lähteä laskiaismäkeen minäkin. Vielä hetken punnitsin, että menisinkö autolla, mutta ajattelin kuitenkin nyt olla sen verran jo terve, että tuon puuduttavan kurkkutabletin voimalla lähdin pyöräilemään Välkkylään.


Sääkin oli sen verran suosiollinen, ettei ollu ku viis astetta pakkasta. Monet kerrat tuolla on tullu hytistyä kylmemmässäkin säässä, nyt oli oikein hyvä ulkoilukeli.


Sakkia oli ihan kivasti paikalla, vaikka ois voinu kyllä olla enemmänkin, eli ihmeen hiljasta moneen aikasempaan vuoteen verrattuna.


Ihan ensteksi suunnistin kuitenkin täyttämään odotukseni eli sinne hernekeittokojulle.


Perinteisestihän tuo on kasvishernari, johon teekkariseura Droit tarjoaa lihan. Lisäksi tänä vuonna (liekkö ollut aikasemmin, en muista) tarjolla oli pannukakkua! Teki minut ainakin niin iloiseksi, koska nimenomaan pannukakkua oon himoinnut tooooosi kauan, en vaan oo saanu aikaseksi tehä ite.


(Tässä vaiheessa mun on ehkä pakko paljastaa, että hernekeittohan on mun kaikkien aikojen yksi lempiruuista! Ollut jo niin kauan kuin vain muistan.)

Blankolla on tuolla aina ollut kaakaotarjoilu, mutta olivat näemmä nipistäneet tarjottavat pariin termariin, että en viitsinut käydä sitten kysymässä, että vieläkö ois ollu jäljellä.

Sitten siirryin katseleen mäenlaskuja. Jälleen kerran La-La-La-Lappeenrannan teekkarit olivat saapuneet näyttämään, kuinka sitä mäkeä oikeaoppisesti lasketaan...


Löysin jopa opiskelijakaverit tuolta joukosta, vaikka hieman hämäsi, että kaikki (minä mukaan lukien) oltiin jätetty haalarit kotiin. Mun oma puolustus on, että ne on porukoiden varastossa siinä kunnossa, että ne kaipais pesun jos toisenkin, enkä jaksanu niitä lähteä varta vasten hakemaan.


Sessetkin viihtyivät paikan päällä.

Hauskin mäenlaskukisassa on kuitenkin Modified-luokka, jossa idea on se, että joukkueet laskee itse rakentamillaan, jotain ajankohtaista aihetta kuvastavilla laskuvälineillä.

Kuten Linnanmaalle siirrettävällä arkkariosastolla:


Hobitti-lohikäärmeellä:


Linnanmaalle siirrettävällä arkkariosastolla:Linnanmaalle siirrettävällä arkkariosastolla (niin, joko arvaatte todellisen kuuman perunan Oulussa?):


Valion maitopurkilla:

 ...tai vaikka Pirkan hyvin säilyneellä kääretortulla, jonka parasta ennen päiväys on ollut 1/2008:


Standard-luokissa "yllättäen" voiton veivät Koneteekkarit (se toinen (vai montakohan niitäkin oli) joukkue) ja isokenkäisten sarjassa Oulun Poliisit! (ois voinut olla melko nolo tappio, jos polliisit ois hävinneet vaikka niille Kalevan sihteeriköille :)) )

Kun varpaita jo nipisteli, niin kisat jo loppuikin ja siirryttiin kaverin sisätiloihin juomaan kaakaota ja syömään lisää om-nom-nom pannukakkuja! Ja taidettiin siinä sivussa vähän puhua kaverin tulevista häistäkin :) (ja siitä, kuinka hirveitä nykyään "Wanhojen" tanssien puvut on, ei niissä ole jäljellä enää mitään "wanhaa", vaan ihan ameriikan malliin nuo on jotkut ihme tyllihörhelö-tanssiaiset!).

Niin ja mitä omiin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu, niin kuulinpa huhua, että minun gradusta olis jo lausunto jätetty! Ei ollut vielä opintorekisteriin kirjautunut, mutta siis, hetkenä minä hyvänsä se on (toivottavasti) siellä hyväksyttynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!