Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 9. helmikuuta 2013

Myllerrystä

*Pihinää, köhinää*


Oon ollut jo kuuden jälkeen valveilla, syynä kurkkukipu. Pinnistellen saa äänen kuuluviin, ja oon koittanu juua vuorotellen kylmää ja kuumaa, josko niistä joku auttais.


Mutta eipä ole yksin tarvinnut pihistä, otin viikolla tosiaan tuon yhden kissoista tänne asumaan ja kattomaan, tottuisko se täällä oloon. Vili ja Veikka sitä aina kiusaa, eikä se kyllä oo kovin mielissään siellä mun siskolla aina viihtynyt, että jos se täällä viihtyis paremmin.


Kaameinta sille taisi olla joutuminen kuljetusboksiin. Täällä kun se pääsi vapaasti, Leevi tutki kahdessa minuutissa kämpän ympäri ja hyppeli sitten jo pöydille ja ikkunalaudoille tähystelemään jo jonkin vuoden takaa tuttuja maisemia.


Hiekkalaatikko löydettiin, eikä oo siis tarvinnu kuseskella sänkyyn ja nurkkiin. Paras paikka nukkua on välillä ollut vessan lämmitetty lattia, ja erityisen iloinen Leevi oli, kun sain viimein sängyn tänne ja se pääs sille pötköttään. Myös uudesta olkkarin matosta on tykätty. Jos kissa osais hymyillä (no, osaa kait ne tavallansa) niin on Leevillä kyllä hymy korvissa, kun saa viimeinki yksin ravailla ja kurvata matot sylttyyn.

Jaa tää menikin ihan Leevistä kertomiseen, vaikka aikoin kyllä tulla kertoon eilisestä neuvolakäynnistä. Munhan piti nyt muuton myötä vaihtaa neuvolaa tähän Tuiraan. Tuossa olikin oikein mukava, nuori kätilö. Otettiin kaikki normaalit mittaukset. Painoa on viime punnituksesta eli joulukuun alusta tullut lisää 1,7 kg. Mutta punnitus kyllä tehtiin vaatteet päällä, ja mulla ainakin oli ihan täys talviarsenaali päällä: Farkut, thermolegginsit, ja ainaki kaks puseroa päällekkäin. Eli kyllä tuosta nyt jonku sataa grammaa voi varmasti laittaa vaatteidenkin piikkiin, ei mulla viimeksi muistaakseni aivan näin paljon vaatteita ollut päällä.. kai. No kuitenkin, ei siitä ollut mitään sanottavaa, ihan normaalin sisällä on tosiaan.


Kaikki muutkin arvot oli ihan normaalit, verenpaine oli hieman laskenutkin, mikä kai kuuluu asiaan tässä vaiheessa (siitäkin huolimatta, että salmiakki on kyllä taas maistunut...). Myös hemoglobiini oli hyvä (131, viimeksi 132), jota kätilökin hämmästeli. En oo nyt syöny mitään vitamiineja (pitäis se paketti käydä ostaan, B-vitamiinia sitä ainaki tarttis ottaa), hyvin satunnaisesti jos oon muistanu niin ottanu rautatabletin tai pari päivässä ja kalsiumia, kun ei tuota maitoa muista juua riittävästi.

Mutta se, mikä yllätti eniten, oli kuitenkin SF-mittaus eli kohdunpohjan korkeus. Pari viikkoa sitten ultrassahan tuli esiin, että vauva on hieman viikkoja pienempi, eli mentäisiin kasvukäyrän alapuolella, josta mainitsin nyt kätilölle. Kuitenkin tuon SF-mitan jälkeen päästiinkin nyt sinne kasvukäyrän ylärajalle! Jospa siellä olis sitte tapahtunut joku kasvupyrähdys nytten, on mulle ainakin ruoka (ja ruuankaltainen herkku :) ) maistunu viime aikoina vähän turhankin hyvin.

Sain myös lippulappuja Kelalle täytettäväksi, sairaalaankin pitäisi jo esitietoja lähettää, sitten olisi tulossa myöhemmin perhevalmennuskursseja, lisäksi sovittiin seuraavat neuvola- ja lääkärikäynnit sekä sokerirasitustesti... on taas päivämääriä muistettavaksi.

 22+4

Muuten, kun niistä liikkeistä aina kysellään, niin nyt on alkanu tuntuun melkonen myllerrys tuolla mahassa. Eilen illalla pariin kertaan tuntu ihan kunnon tömähykset, mitkä näky mahan päällekkin. Jumppailtiin siellä nyt aamullakin jotain taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!