Instagram @sarkkuk

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Älykäs, älykkäämpi...

Aamun mainospostin mukana saapui myös puhelintarjouksia. Marssin eli pyöräilin lähimpään liikkeeseen, jossa olikin vielä paremmat tarjoukset.

Lähdin kysymään Y:stä ja poistuin liikkeestä uudelle vuosituhannelle Xcoverin kanssa. 

Melkoinen opettelu tämän kanssa edessä, tärkeimpänä tämän Bloggerin käyttö!

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama luuri. Näppäimistö on aika hankala nokiaan tottuneelle. Piste tulee aina välilyönnin tilalta. Kerro toki jos keksit miten tällä vois postata. En ole keksinyt. Kamera on kans aika surkia. Mutta hyvä ostos kuiten. En muuten osannu vastata tällä kun soi ekan kerran... Se oli noloa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuossa tosiaan tuo näpyttely vähän erilaista kuin perinteisellä luurilla. Hirveän pitkiä juttuja sillä ei ainakaan jaksa kirjoittaa, ainakin itsellä on vielä sen verran hidasta se.

      Tämän postauksen itse asiassa tuolla jo kirjoittelin, eli eipä siinä ollut kuin asentaa Bloggerin mobiiliversio. Melko yksinkertanenhan se on, eli lähinnä voipi tosiaan syöttää tekstin ja kuvia. Tekstiä ei voi muotoilla eikä kuviakaan siis muokata tai määrittää, että mihin väliin tekstiä ne tulee. Mutta soveltuu sellaiseen pieniin "tien päältä" tuleviin postauksiin.

      Nuo perustoiminnot mullakin on vielä hakusessa, mietin jo että missähän herätyskello on, miten sen saa äänettömälle tai kokous-moodille jne. :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!