Instagram @sarkkuk

torstai 11. huhtikuuta 2013

Hullareilla

Tämän postauksen piti olla tarina siitä, kuinka vietin päiväni hiusmallina.


Oon rekisteröitynyt johonkin Hiusmalli-juttuun, ja sieltä tuli viime viikolla viestiä, että Oulussa tarttetaan hiusmalleja väri-, leikkaus- ja kampausnäytökseen. Siispä suuntasin eilen aamulla tuonne castingiin, jossa lopullinen valinta malleista sitten tehtiin. Paikalla oli n. 15 tyyppiä, joista valittiin 8-10. No arvata saattaa, että en päässyt mukaan. Sinne otettiin kolme tyttöä, joista yhdellä oli lyhyet hiukset jo valmiiksi, ja jota aijottiin lyhentää entisestään, toisella valkaistu rockitukka, jota aijottiin valkaista lisää, ja yksi puolipitkät ruskeat hiukset omaava, jolle aijottiin tehdä ruskeasävyinen, rikottu tukka. Lisäksi neljä superpitkät hiukset omaavaa tyttöä kampauksiin. Myös kaksi miestä. Eli en tällä omalla päälläni sopinut joukkoon, ja tietysti vähän harmitti, koska mielelläni olisin antanu vetää pääni vaikka violettiraidalliseksi :D Loput pojat siinä naureskelikin, että on rankkaa tämä mallimaailma heti alkuunsa!


No, lohdutukseksi sai sieltä hiuspuuteria mukaan, ja minä sain kaksi, "toinen maha-asukille" :D Joku tyttö vissiin suuttu, kun otti vaan kamppeensa mukaan ja lähti nopeaa pois, eikä ees ottanu tätä lahjusta tai sanonut mitään.. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun tuota mahaa joku ulkopuolinen kommentoi, eli jospa en enää näytä ihan vaan muumilta. Ja saanpahan edelleen kasvattaa tuota omaa tukkaani. Ja hiuspuuteri on ollut mun ostoslistalla varmaan vuoden päivät, enkä oo vaan raaskinut ostaa, eli ei tämä reissu hukkaan mennyt! Eli ei se mitään, ja lisäksi olin varautunut tähän varustautumalla ja ottamalla mukaan Stockmann-lahjakorttini!


Se tulla tupsahti sopivasti postista viime viikolla suoritettuani Patio-palvelussa tuhannen pisteen rajan, joka oikeuttaa lahjakortin saamiseen.

Uhkarohkeasti siis suunnastin Stockmanniin Hulluille Päiville. En kuvastosta löytänyt yhtikäs mitään, mitä olisin tarttenut, mutta ajattelin, että kyllähän tuolta jotain mukaan saattaa tarttua. Hieman siinä puntaroin, että mihin tuon lahjakortin kulutan: turhamaisiin juttuihin itselleni, ruokaostoksille vaiko vauvalle. Aika kauan sain pyöriä, että löysin sen 20 euron arvosta sitten ostettavaa, kun päätin sen nyt kuitenkin sijoittaa vauvaan. Yritin kuitenkin löytää sieltä alennuksista jotain, jota oikeasti tarttis.


Tämän ihmeellisimmistä ostoksista en sitten koostunut, vaikka pyörin kolmesti kaikki alelaarit läpi, kattelin kaikki vaate-, urheilu-, eläin-, elektroniikka- ja kotitavarapuolet. Kaikenlaista rojuahan siellä oli, mutta en tosiaan mitään turhaa rompetta halunnut ostaa.

Löysin siis 8 kpl pakkauksen kivan värisiä harsoja, sekä kaksi sukkasettiä ja sukkahousut. Otin tällä kertaa jo hieman reilummat kokoa, niin ei jää heti pieneksi, jos sieltä tuleekin joku superiso vauva.


Kävin myös siellä ruokapuolella pyörimässä. Mulla olis lisäksi 10 e etuseteli käytettävissä yli 50 e arvoiseen, normaalihintaiseen kertaostokseen. Jotain tarjousjuttuja koitin hamstrata, mutta en kuitenkaan sitten ihan tuon rahan edestä (enkä tiiä, oisko se etu käynytkään sitten tosiaan, kun tarjoustuotteita olivat). Ihan hyvin löytyi hevi-osastoltakin tarjouksia, ja olishan siellä ollut kaikenmaailman herkkuja, jotka kuitenkin päätin skipata (lukuunottamatta kaapin perukoille kätkemiäni sipsipussia ja suklaalevyä..). Olin jo tuon parin tunnin jälkeen niin väsynyt ja nälkänen, että halusin vaan äkkiä pois, ja ohitin myös irtokarkkilaarin onnistuneesti, kun en enää vaan jaksanut. Kuitenkin syy mennä oli tämä paljon kohuttu ja kehuttu AAVERAHKA.


Jos nyt vaikka googlettaa tuolla hakusanalla <aaverahka>, niin sieltä löytyy sivukaupalla blogeja, jossa ylistetään tämä hittituote maasta taivaisiin. Siispä olihan tuota pakko kokeilla. Ja suoritin myös eläinkokeen, koska rahkahirmu-Leevi haistoi ostokseni ja tuli sitä kerjäämään. Ja täytyy sanoa, että paljon melua tyhjästä. Siis oikeasti. Piti ihan tarkistaa, että onko tuo rahkaa nähnytkään, mutta onhan sitä tuossa seoksessa lähes 40 prosenttia, ja mangososettakin muutama prosentti. Yli puolet tuosta koostuukin sitten kaiken maailman muusta mömmöstä lisäaineet mukaan lukien. Eikä se edes niinkään mangolle maistunut, joku inhottava sivumaku ja suuhun jäi semmonen tököttimäinen rasvakerros tuon syömisen jälkeen. Rahkahirmu-Leevikään tuosta antamastani lusikallisesta söi tuskin puolia, eli se kertonee jotain. Vertauksen vuoksi, söin illalla oikeaa rahkaa, ja sitä tämä kerjäläinen veteli neljä ruokalusikallista eikä olis vielä riittänytkään.


Sain sentään täydennettyä hieman keinotekoista yrttipuutarhaani tarjousyrteillä. Mulla on basilikaan viha-rakkaus -suhde, en oikein osaa päättää, että tuoksuuko se hyvälle vai pahalle. Tuoksuu kuitenkin, ja ostin ruukun sitä ja toisen timjamia minun lehtisalaattikasvustostani innostuneena. Tosiaan jätin lehtisalaatin jämät seisomaan ruukkuun, jossa on pelkästään vettä, ja sehän on innostunut kasvattamaan uusia lehtiä. Persilja sen sijaan ei menestynyt, vaan kuivahti pystyyn. Pitäis kokeilla istuttaa nuo nyt ruukkuihin ihan oikeasti, että kasvaisiko ne. En jaksa siemenistä alkaa kasvattamaan, koska niiden menestys ei ole mitenkään taattu ja siihen menisi ikä ja terveys.

No, edelleen mulla on se kymmenen euron etu käyttämättä, ja se on voimassa vain huhtikuun. Joo tiiän että on vähän houkuttelua, kun pitää mun kuitenkin se 40 euroa vähintään maksaa, ostinpa mitä vaan! :D Mutta pohdin nyt kuitenkin sen erään hiukan turhamaisen ostoksen ostamista, josta olen jo reilu kuukauden haaveillut, vaikka sitten synttärilahjaksi itselleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!