Instagram @sarkkuk

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Happy Birthday!

...to me. ♫♪♬


Oikeastihan vanhenin jo eilen, mutta eipä se päivä muuten normaalista poikennut. Siivoilin, pyykkäsin, kävin jumpassa ja zumbassa. Normitiistai.


Tänään serkku kuitenkin kävi kahvilla. Olisi toki käynyt jo eilen, mutta sitten minulle tuli eräs yllättävä meno ja sovittiin treffit tälle päivälle. Sain ihania vaaleanpunaisia ruusuja

Olipas mukava turista kuitenkin serkkutyttösen kanssa pitkästä aikaa. Siinä mietittiinkin, että paljon on taas vuodessa tapahtunu. Eipä sitä tosiaan viime vuonna osannu arvata, missä itse olisi vuoden päästä (vaikka pieni toivomus saattoi asian suhteen ollakin!). Jännittävä, tapahtumarikas, pääasiassa ihana vuosi takana, ja toivon mukaan vielä parempi edessä. Vuoden päästä kaikki on taas ihan erilaista, se on ainaki varmaa.


Maailmankaikkeus saattoi kuitenkin antaa minulle eilen pienen lahjan. Yllättävä meno eilisillalle tosiaan sattui tulemaan Facebookin välityksellä. Kävin taas eräässä hiusmallijutussa, ja tällä kertaa heillä oli kaksi eri tilaisuutta tulossa. Pääsin sitten mukaan jälkimmäiseen, joka on kuitenkin vasta kuukauden päästä. Toivotaan, että siihen ei sitten tule mitään peruutuksia (puolin tai toisinkaan) ja voisin sittenkin saada päähän jotain uutta ilmettä, ennen kuin kiinnostus omaa päätä kohtaan keskittyy ihan toisaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!