Instagram @sarkkuk

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vauvalle tavaraa

Taas on kaapit ja varasto täyttynyt, alkaa hyvällä tahdilla nimittäin kertymään tuota vauvatavaraa ja ei kyllä montaa pakollista juttua enää puutukaan. Suurimmat hankinnatkin oon saanut jo hoidettua, menipä vaan niiden hankkiminen melko täpärälle tuon auton kanssa. Ooppeli taisi nyt päästä autojen taivaaseen, nimittäin ei sillä enää tuossa kunnossa ajeta metriäkään. Koitin eilen aamulla nimittäin sitä jäähdytysnestettä laittaa, se säiliö oli aivan tyhjä, ja *lori lori* paljastui syykin, eli sieltä auton keulasta kaikki vaan valui ulos. Soitin onneksi heti sitten veljelle, että mitä sille voi tehdä, ja ei sillä kuulemma kannata enää ajaa yhtään, mm. moottori voi leikata kiinni (ja muuta autohepreaa). Oon sitten stressannu eilen asialla, että kauankohan se on ollut tuossa jamassa, ei siitä nimittäin ole kuin ehkä se kuukausi, kun sitä nestettä sinne laitoin ja pitääkö sitä sitten muka olla jatkuvasti sinne lisäämässä?? Vaan vanhahan se oli ja eipä se tainnu olla kuin ajan kysymys, että joku paikka siittä hajoaa.

 Kokoa 70> odottelemaan kasvamista.


Ennen tuota autoepisodia pääsin siis kuitenkin siellä yhdessä kirppistapahtumassa käymään. En tosiaan hirveästi sieltä sitä vaatetta kahminut tällä kertaa mukaan. Lähinnä kokoja 62-68 ja pari isompaa ihanuutta odottelemaan.

 Koko 56.

Nyt löytyi hyvin semmosta vähän lämpimämpääkin vaatetta. Jäin tosiaan pohtimaan sitä, että selviääkö sitä oikeasti jollakin kevyellä vaatetuksella. Ei täällä hirveästi niitä helteitä kuitenkaan ole ja Oulussa sitä paitsi tuulee aina, niin on se ehkä kuitenkin hyvä olla ees varalta jotain lämpimämpääkin.

Koko 60/62.


Taas muuten on tuo Ciraf-vaatemerkki hallitsevassa osassa :)

Lisäksi niitä isompia tavaroitakin olisi, mutta ne on vielä kaikki enemmän ja vähemmän palasina varastossa. Tällä hetkellä löytyy Oran kuomurattaat, joihin kantokoppa, hyttys- ja sadesuojat, Brion pinnasänky, Brion hoitoalusta (jonka saa pinniksen päälle), Emma-sitteri, turvakaukalo, amme, lelukaari, ja joskus aijemmin olen ostanut myös sellaisen leikkimaton. Näihin kaikkiin yhteensä on mennyt rahaa hieman päälle sata euroa.


Ajattelin, että mulla on ens kuussa aikaa alkaa järjestelemään huonekaluja ja paikkoja uuteen uskoon, eli siihen saakka ei parempia kuvia ole luvassa. Parhaimmillaan kun tosiaan nuo sais olla tuossa parikin kuukautta pölyttymässä ja karvoja keräämässä, eli mun mielestä ei oo mitään järkeä laittaa niitä vielä tyhjänä tuohon odottelemaan. Toivotaan, että beibi pysyttelee sisällä vielä ens kuun, mullakin ois nimittäin toukokuun loppupuolelle saakka aika paljon muutakin hommaa :)

Eilen tosiaan sain siskolta sitten autoa lainaan ja sain kuin sainkin haettua osan nuista tarvitsemistani tavaroista. Mm. tuo pinniksen päälle tuleva hoitoalusta, kun se oli sen verran edullinen että kannatti hieman kauempaakin lähteä hakemaan). Samalla reissulla hain muutakin tavaraa, just ennen lähtöä oli joku FB-kirppikselle postannut ilmoituksen, että melkoinen kasa tavaraa lähtis edullisesti, ja kun tää oli samalla paikkakunnalla, niin ehdin sitten ensimmäisenä tuon kasan noutamaan.


Käyttämättömiä pullotutteja...


...kasa enemmän tai vähemmän käytettyä vaatetta kokoa 62/68...


...juomamukeja/lusikoita...

...kylpytuki, tismalleen samanlaisen olin jo ostaa samalla reissulla, mutta sain sitten tämän paketin mukana...


...(vanu)haalareita kokoa 68 ja 70, saapa nähä ehtiikö näitä käyttämään...


...ihana My Little Pony-tyynyliina ja iso läjä ruokalappuja, noitapa ei enää tarvi hankkiakkaan...


...sekä setti pyyhkeitä, puhdistusaineita ja kertakäyttöset vaipanvaihtoalustat. Kehtaanko sanoakkaan, että tämä edellinen muovisäkillinen tavaraa lähti hintaan kaksi kahvipakettia, eli toisin sanoen suurin osa ihan ilmaiseksi. Ja tarpeeseen tulee kaikki.

Vielä tosiaan tuommoista pientä tavaraa puuttuu (eli vastaavia tavarapostauksia tulee vielä olemaan tulevaisuudessakin...), ja hyvin tuota näkyy näillä nettikirppiksillä olevan myynnissä. Suosittelenki kyllä kaikkia katsomaan ne ensin läpi, ennenku päätyy kauppoihin ostoksille. Ainakin itse suosin ennemmin, että hyväkuntoista tavaraa otan edullisesti vastaan. Monesti kun niitä ei tosiaan montaa kertaa tule edes käytettyä, eikä niitä nyt roskiinkaan kannata heittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!