Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Leevi testaa: Purina-ruuat

En muistanutkaan, että tässä joku aika sitten rekisteröidyin Very Important Cats eli V.I.C. -klubiin, ennen kuin postiluukusta kolahti tällainen.


Sopivasti oli sitten Leevin normaali ruoka lopussa, ja pääsikin sitten heti aamulla testaamaan tuota Gourmet Perle-kissanruokaa.


Ostin aikasemmin Leeville tuollasia Kitekat-hyytelöannospusseja, kun kaupassa oli hyvä tarjous 24x -packeille. Niitä se nyt on mun luona mutustellut tähän asti vaihtelevalla menestyksellä. Leevillä menee keskimäärin tuommonen yksi annospussi päivässä. En laita kovin paljoa kerralla, koska tuo kissa syö yleensä niin vähän kerrallaan, ja siitäkin annoksesta saattaa helposti jättää osan syömättä ja mädäntymään kupin pohjalle. No, en kyllä minäkään ymmärrä, miksi näissä teollisissa ruuissa oikeesti pitää laittaa jotain herneitä ja porkkananpaloja tuonne ruuan sekaan! Mutta ei mene se lihakaan aina alas, tonnikalan makusta on hyljeksinyt eniten. Hyytelöt se näyttää useimmiten niistä syövän.


En siis rehellisesti sanoen oottanut ihmeitä tältäkään ruualta, ja laitoin aamulla ehkä noin neljäsosan pussista kuppiin. Kohta se olikin hävinnyt viimeistä palaa myöten, ja Leevi jäi keittiön lattialle istuskelemaan anova katse silmissään ja nau- / pur -ääniä päästellen sen merkiksi, että lisää pitäisi saada.


Laitoin siis vähän lisää, ja kohta oli sekin nuoltu viimeistä myöten, ja edelleen Leevi tuli viereen purisemaan vaativasti. Lopputuloksena oli, että aamun aikana oli Leevi vetänyt naamaansa koko sen annospussin sisällön, eli määrän joka sillä yleensä menee päivässä.


Eikä olis sekään riittänyt, koska Leevi linnoittautui keittiön lattialle ja pitkin päivää naukui lisää ruokaa, jota ei enää valitettavasti ollut. No, onneksi tuon näytepakkauksen mukana tuli vielä joku alelappunen, jolla luvattiin kolme näitä samaa annospussia kahden euron hinnalla. Pitikin sitten illalla käydä kaupan kautta. Normaali hinta tuolle pussille olis 0,85 €.


En kuitenkaan Leeville sanonut vielä mitään nuista ruuista, koska ostin kans toista ruokaa tarjouksesta. Tällä kertaa Friskies Purina -annospusseja, joilla olikin nimensä veroinen vaikutus.


Illalla nimittäin kun tätä testasin, niin purinan säestämänä meni jälleen yksi annospussi ruokaa. Aamulla samaten. Tämmönen lötköpötkö tuossa keittiön lattialla on nyt maannut.

Erästä kaveria pienin muokkauksin lainaten, niin Leevistä kyllä tulee tätä menoa aikamoinen pallo, sillä eihän kukaan nyt voi vastustaa sen katsetta ja pur pur -purinaa.


* * *
PS. Oonkin ihan unohtanut!

Silloin joskus syksyllä Facebookin kautta jaettiin niitä Dreamies-kissanruokanäytteitä. 


Niille kävi näin:

1. Kaikki kissat ahmii.


2. Leevi varastaa Vilinkin nappulat.


3. Bulimikko-Leevi ahmii, oksentaa - ja Vili syö jopa Leevin oksennuksen.


Oli vissiin hyvää?

2 kommenttia:

 1. Nokkosellekki maistu just nuo gourmetit, muuta tavallisen kaupan ruokaa se ei sitte syökkää. Paitti samaa lihaa ku minäki. Mää oon tilannu zooplussalta nyt evväät, saa semmosta ruokaa, mitä tekis itelläki mieli maistaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä Zooplussalta sais kyllä oikeat ruuat. Pitäis laittaa melkein jotain tilausta pystyyn, jos siellä olis vaikka tarjouksia tai alennuksia joskus... Ainakin joskus jotain kuivaruokaa popsi Leeviki ihan mielissään. Tosin on nuo hieman paremmat kaupan ruuatki kelvanneet, niitä halpisversioita ei kannata ees yrittää, ei kelpaa (enkä ihmettele).

   Poista

Ilahduta kommentillasi!