Instagram @sarkkuk

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Härdelliä

Huh ja puh. Joko saa istua kotona vähän aikaa? Tuntuu, että oon nyt ainakin kolme päivää ollut vaan jossakin menossa. Perjantaina oli se edellisessä postauksessa mainittu Uprise Event, josta lähdin suoraan ostamaan vaunuja. Lauantaina piti puolelta päivin olla projektin tapaamisessa, sieltä menin suoraan uimaan, ja sen jälkeen vaihdoin äkkiä vaatteet ja naaman kuosiin ja lähdin kaverin valmistujaisiin. Menikin lähemmäs puoltayötä, että olin kotona. Taas tuli syötyä kakkua ja sipsejä ihan tarpeeksi.



Huomasin sitten veljen vaimon mainostaneen erästä kirppistapahtumaa sunnuntaiksi, niin ajattelin sitten lähteä sinne taas katteleen, mitä pientä kivaa löytyisi. Kaikki sujui hyvin parisenkymmentä minuuttia, kunnes moottoritiellä huomasin auton lämpömittarin hipovan punaista ylärajaa... Pysähdyin hetkeksi kuulostelemaan, että joko se keitti, ja jatkoin matkaa huoltsikalle ostamaan jäähdytysnestettä. Pääsin perille kirppikselle, en ihan heti uskaltanu kuitenkaan konepeltiä availla, kun kylmänähän se pitää sinne tötteröön (/mikä lie törppö onkaan) lisätä.

Kirppikseltä löytyi kyllä taas kaikkea ihanaa pientä. Tällä kertaa ihan oikeasti valkkasin vaan parhaimmat. Täällä ei hinnat olleet ihan niin alhaset, että euron ja useammankin makso monet vaatekappaleet, mutta etsivä löytää. Joku antoi jopa ihan ilmatteeksi sukkia ja potkuhousuja. Jätin pienimmät koot suosiolla väliin. Joku siellä sanoikin, että hänen vauvansa oli kasvanut niistä 56-koon vaatteistakin muutamassa viikossa ulos! Täyttelinkin sitten lähinnä 62 ja 68 vaatevarastoa, ja löysin muutaman yö- ja fleecepuvunkin. Lisäksi löytyi mm. (käyttämätön) pussilakanasetti sekä uudehkoja tuttipulloja.

Sain autoon nesteetkin laitettua, ja hetken aikaa lämmöt pysytteli alhaalla, mutta alkoi taas kohoamaan, ja ostin lisää jäähdytinnestettä ja täyttelin sitä törppöä taas. Mulla olis ollu lastentavaranostotreffit toisella puolen kaupunkia, mutta kun koitin lähtee moottoritielle ja ne lämmöt alkoi taas kohoamaan, niin en sitten uskaltanut lähteä liikenteeseen sillä autolla. Ärsytti aivan suunnattomasti, kun tuota tavaraa kaipailisin vielä. Illalla kävin sen verran kokeileen, että mitä se auto sanoo, että sain muutamasta lähipaikasta hakea muutamat tavarat taas, lämmöt kettuili vähän niin ja näin: heti kun moottoritielle menee tai ajaa parisenkymmentä minuuttia, niin ne alkaa kohoamaan. Ostin nyt sitten vielä lisää sitä nestettä ja pitää huomenna koittaa vielä kerran, mitä se sanoo - ennen kuin otan auton omistajaan yhteyttä, että mitäs ny. Ja ärsyttää vieläkin ihan suunnattomasti, koska haluaisin ne varaamani tavarat käydä ostamassa ja nyt niitä pitäis lähteä hakemaan vieläkin kauempaa enkä oo etes varma, varaako se omistaja nyt niitä, että pääsisin ne hakemaan, vai joko ne vaihtoi uutta omistajaa.

 Murheenkryyni-auto täyttyi tänään...

Tämän takia just en haluaisi autoa ikinä omistaa, kun jatkuvasti niistä on päänvaivaa, rahanmenoa ja sitten kun siitä autosta on riippuvainen, niin ei pääse mihinkään kulkemaan. Mutta joo, jospa huomenna olisi päivä uus ja jaksaisin kertoa sitten niistä iloisista asioista eli mitä kaikkea ihanaa tavaraa sitä nyt löytyykään!

2 kommenttia:

  1. Onnea siulle tähän ihanaan ja ei niin ihanaan loppu odotukseen! Katotaan sitten kumpi meistä pamahtaa ekana. Mikä päivä siulla kesäkuussa onkaan laskettuaika?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! La on 11.6., eli kuukauden päästä tässä voi alkaa jo jännittämään, että pamahtaako sitä ennemmin vai myöhemmin :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!