Instagram @sarkkuk

torstai 25. huhtikuuta 2013

Wappu alkoi

Eilen oli virallisesti vapun ensimmäinen päivä, ainakin Oulussa. Tai ainakin itse olen aina mieltänyt Tuiran uimarannalla vappuviikolla järjestettävät Kirkkovenesoudut vapun aloitukseksi. Lappeenrannassa tosin ollaan jo viime viikon maanantaista lähtien tätä päivää alettu juhlimaan, ja onpa Oulussakin jo viime viikonloppuna järjestetty vappuun liittyviä opiskelijatapahtumia.


Tänäkin vuonna soudut kuitenkin jouduttiin perumaan "huonon jäätilanteen vuoksi" (mitäs minä sanoin...). Vaikkakin kävin paikan päällä ihan itse toteamassa, että jäätilanne oli erittäin hyvä itse asiassa.

 Kauas jäälautat karkaavat...
 ...kunnes kasautuvat padon edustalle röykkiöiksi.

Niin tai näin, jouduttiin siis soudut perumaan ihan yleisen turvallisuuden vuoksi. Melkoiset Titanicit saattais nimittäin olla luvassa, jos tuonne joelle lähtisi kilpaa seilaamaan jäälauttojen kanssa. Kyllä opiskelija silti viihdykettä keksii, ja tällä kertaa soudut olikin siirretty "kuivalle maalle" rodeokisojen muodossa.


Hiukan koleasta säästä ja märästä ilmapiiristä huolimatta oli paikalle kerääntynyt kourallinen innokkaimpia opiskelijoita. Taivaskin raotteli pilveään ja aurinko alkoi paistaa, mikä nosti lämpötilaa ainakin viidellä asteella, ellei jopa enemmänkin.


(Melko vähänlaisesti oli tosin opiskelijajärjestöjä ilmoittautunut kisailemaan).


Vapun kenkämuotia.


Sekä vapun päähine-/hattu-/hiusmuotia.


Ja vapun vieläkin virallisempi merkki, eli avoinna olevat jäätelökioskit on myöskin jo ilmestyneet kaduille!



PS. Vapun ja muutakin kuvasaldoa voi nyt uuden puhelinhankintani myötä alkaa seuraamaan myös Instagrammissa, jossa olen nimimerkillä sarkkuk ! Oonkin miettinyt, että mikä se juttu siinä on, vaan kyllähän tuo koukutti heti!


2 kommenttia:

  1. Näin sut tuolla kuvailemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkin taisin nähä sut, katsoin että onpas tutun näköinen ja mietin, että ootkohan "se bloggaaja" :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!