Instagram @sarkkuk

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kirppislöytöjä

Lauantaina käväsin taas kirppisostoksilla, kun teki mieli lähteä shoppailemaan. Kävin Second Hand Storessa. Vissiin ihmisillä on käynnissä kevätsiivous, kun nyt siellä näytti olevan hirveästi hyvän näköstä vaatetta tarjolla. Mullakin meni itse asiassa pari tuntia kiertää koko kauppa läpi, vaikka loput pöydät selasinkin vaan nopeasti läpi, kun en jaksanut enää! :D Sovitettavaksi kertyikin iso läjä vaatetta. Lähinnä paitoja, kun mitään housuja tai hameita on ihan turha tässä vaiheessa katsella. Karsin sellasia vaatteita sitten pois, jotka ei näyttäneet päällä nytkään hyvältä, eli vielä hirveämmiltä ne tulis näyttämään myöhemminkin.


Paitoja. Tykkään vaatteista, joissa on melko perusmalli, mutta sitten kuitenkin niissä on jokin pieni juju. Tuossa valkosessa paidassa (2,50 e) se juju on mm. nuo kultaiset napit sekä helmassa oleva solmu. Roosassa paidassa (1 e) on sitten tuollasta ylimääräistä timanttia, rusettia ja ruusuketta sekä vielä pitsiä takana.


Musta tunika/mekko JSFN (4 e) sekä vihreä paljettitoppi H&M (3 e). Joku tarkkasilmäinen saattaa nyt muistaa nähneensä tuollaisen vihreän paidan mulla aiemminkin... Mulla siis on ollut tällanen, ja en yhtään tiedä minne oon sen kadottanut! Ei ole tullut missään vastaan, eikä se muistaakseni ole siellä Kreikassakaan (jep, mulla on sielläkin vielä vaatteita). No, joka tapauksessa se taitaa olla jo liian iso, kun oli melko reilua kokoa jo aikanaan ostaessa. Tääkin on S-koko ja silti meni tälläkin olomuodolla hyvin päälle.


Pinkkejä tunikoja euron kipale. Vas. puolimmaisessa (Peppercorn) helmassa menee tuollaiset kukkareiät, ja oik. puolimmaisessa (Premoda) on edessä tuollaisia valkoisia kuvioita.




Keväistä hörhelöä. Vas. puoleinen röyhelötunika oli ihanan keväinen ja pirtsakka, H&M (4 e). Sattui tuuri, kun olin just kohalla kun pari tyttöä laittoi siinä vaatteitaan myyntiin, ja sain muutaman parhaimman sitten napattua itselleni heti tuoreeltaan. Pitsiä taas ei voi ikinä olla liikaa, ja tää pitsipaita näyttää tosi kivalta kun alle vaan laittaa jonkun topin :D (1,50 e).


Musta paita, jossa tuollaista wetlook-materiaalia 1 e, harmaa mekko-tunika-systeemi (nümph) 4 e.





Ja lisäksi asusteita muutamalla roposella. Vielä kun oppis näitä käyttämään enemmän...

Tämmöinen kasa vaatetta siis löytyi kirppikseltä. Kävin vielä kiertelemässä muutamia vaatekauppoja, mutta niin, sieltäpä taas en löytänyt mitään. Samanlaisia vaatteita tanko toisensa perään ja hinta monta kymppiä. Alennuksissa sitten vain jotain jämäkokoja ja ryysyjä, jotka ei kelpaa kellekkään. Turhautti oikein kiertää niitä. Kirppiksellä kun puoli iloa on se, että sieltä löytää jonkun "aarteen".

Muutaman pienen vaatteenkin taas tosiaan löysin, kun jossakin pöydässä oli isot läjät vauvan vaatteita. Otin niistä sitten pienimmät ja parhaimmat päältä. Niitä esittelinkin jo tämän postauksen yhteydessä aiemmin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita oot löytänyt. Taidampa tänään ittekki käydä kirpparit kiertämässä, josko löytyis vaikka vauvalle jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Jos vaan jaksaa penkoa, niin kyllä sieltä useimmiten löytyy jos ei aivan uutta, niin ihan uutta vastaavaa tuotetta halvalla. Ainakin täällä on vielä kirppishinnat pysyneet niidenkin kohdalla järkevällä tasolla, vaikka välillä jotain ylilyöntejä hinnottelun suhteen näkeekin.

      Poista

Ilahduta kommentillasi!