Instagram @sarkkuk

torstai 27. kesäkuuta 2019

Juhannus

Juhannus, keskikesän juhla, oli ja meni. Oikeastaan tuntuu hassulta puhua keskikesästä, kun omassa mielessä kesä ei ole vielä kunnolla edes päässyt vauhtiin. Suomalaisessa mittakaavassa muutenkin keskikesä ajoittuu jonnekin heinäkuun tienoille. Tai ainakin omassa mielessäni koitan suhtautua asiaan niin, että tästä se kesä vasta alkaa.



Olimme koko juhannuksen ihan vaan kotosalla. Itsekin vielä aattona töissä. Onneksi aattoilta oli vielä sen verran hyväsäinen, että saatiin illalla grillattua. Käytiin töiden jälkeen lasten kanssa pieni kävely-/pyörälenkki, kun olin bongannut teiden varsilta lupiineja ja keksin lähteä niitä poimimaan juhannuskukiksi.






Juhannuspäivä menikin sitten naapurissa papan 60-vuotisjuhlilla. Lapsillakin riitti tekemistä, kun saivat paljon tuttuja ja uuttakin leikkiseuraa.








Lauantai-ilta tosiaan nostatti myrskyn ja koko yö meni paukkeen merkeissä. Sunnuntai-aamukin näytti vielä kamalalta, mutta onneksi iltaa kohti selkeni ja päästiin ulos ja elokuviin. Jäätiin vielä hetkeksi samoilemaan keskustassa ja päädyttiin Kiikeliin. Lapset tietenkin heti halusi läärätä rannalla, kun sen bongasivat. Tästäpä se kesä jatkuu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!