Instagram @sarkkuk

tiistai 23. heinäkuuta 2019

Nallikariin

Ihanaa, melkein ehdin jo luopua toivosta, ettei tälle kesälle enää helteitä koittaisi! Mutta onneksi saatiin viimein lämpimät ilmat. Minulla on ollut taas pari vapaapäivää. Harmiksemme oli Slla viikonloppuna kurkku niin kipeänä, että melkein jätettiin uimareissu eiliseltä väliin. Olo kuitenkin tokeni sen verran, että lähdettiin kuitenkin käymään pikaisesti Nallikarissa.



Väkeä oli kyllä koko rannan täydeltä! En muista että koskaan olisi ollut noin paljon autoja parkkeerattuna, kaikki parkkipaikat ja nurmialueet täynnä.





Uimavesi oli sen verran lämmintä, että uskaltautui hetken mietittyään meidän pikkumieskin uimaan. Sen jälkeen menoa kyllä riittikin ja sai ihan toden teolla pitää hänestä kiinni, kun olisi mennyt isompien perässä. Itsekin sain vedestä kyllä osani, kun sai kahlata vedessä reisiä myöten ja isompi lapsista potki ja pärskytti vettä niin, että paitakin kastui.




Toivottavasti hellesää vielä jatkuu ja ehdittäisiin loppuviikosta minun töiden jälkeen tai ensi viikon alkupuolella vielä uimassa käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!