Instagram @sarkkuk

tiistai 6. heinäkuuta 2021

Laskettu aika meni jo

Odottavan aika on pitkä, sanotaan. No mutta vaikka loppuraskaudessa helposti alkaa laskemaan päiviä ja tunteja, niin ei tässä jo kolmen lapsen äitinä keskellä parhainta kesää aika kyllä pitkäksi käy.


Laskettu aika oli kesäkuun viimeinen, 30.6. Vaikka kesävauvasta vielä salaa olen haaveillut pitkään, niin en minä mitenkään suunnitellut, että olisin äitiyslomalla keskellä parhaimpia hellekelejä. Lapset on ainakin olleet mielissään kaikesta kesätouhusta, jota on päiviin keksitty.


 


Ollaan käyty mm. uimassa (eri uimarannoilla vieraillen) ja Vauhtipuistossa, jonne ostin kesän alussa kausiliput. Ja kun hellesäillä rantojen kiertely alkoi käydä (puolison) voimille, niin tadaa, ilmestyi pihalle uima-allas. (Piti olla pienehkö kolmen lapsen menevä allas - lopputuloksena uima-altaaseen täytettiin vettä kolmatta tuntia!) Vaikka hellesäät onkin, niin en nyt oloani ole kokenut sen tukalammaksi kuin mitä ilmankaan, että olisin raskaana. Minun mielestä kesän kuuluu tuntua kesältä - ja eipähän tarvi haaveilla yhtään ulkomaille menosta!


Vauvallekin alkaisi olla kaikki valmiina. Vaikka koko ajan mieleen tuleekin, mitä kaikkea vielä puuttuu (ei nyt mitään kummempaa kuin mitä ei kaupasta saisi). Isommat sisarukset jo kovasti odottaa, milloin pikkuveikka syntyy. Baby no. 4 voisi kyllä syntyä jo! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!