Instagram @sarkkuk

tiistai 23. marraskuuta 2021

Joululahjatoiveet Osa 1. 6-vuotiaan pojan toiveet

 HOU HOU HOU.

(Sisältää ei-maksettuja mainoslinkkejä).

Näin se taas on aika rientänyt ja pian ollaan jo jouluvalmisteluissa. Viikon päästä on joulukuu ja ainakin meillä on jo tovin aikaa kuultu tonttujen rapinaa ja nähtykin heidän vilistävän milloin takapihan pellolla tai naapurin terassilla. Onpa päästy myös Joulupukin juttusille ja ojentamaan hänelle myös joululahjatoiveet. Vaatimattomasti kirjeissä oli vain yksi toive, mutta kertoo sitäkin enemmän ehkä siitä, mikä se ykköstoive on. Ja nythän näitä hankintoja kannattaa mm. Black Friday-tarjouksien aikaan tehdä.

Eskarilaisen pojan mielessä on siis ollut POKEMON-kortit. Tontut tiesi kertoa, että he eivät tällä hetkellä kykene valmistamaan niin paljon kortteja, kuin mitä he ovat lahjapakkauksiin pakanneet. Silti, odotellaan jos tontuilla vielä lisäerää ennen joulua tulisi. Tiedossa myös on, että Lehtipisteisiin niitä olisi jossakin vaiheessa tulossa. Eikä haittaa, vaikka korttipakkauksia saisi useammankin, sillä peliohjeiden mukaan pelaaja tarvitsee jopa 60 korttia pelatakseen peliä! Myös Pokemon-kortteja varten saatavat keräilykansiot tulisivat tarpeeseen, mikäli kortteja alkaa enemmänkin kertymään.

Kuva: Lehtipiste.fi Pokemon Sword & Shield
Fusion Strike -keräilykortit




Kuva: VPD- POKÉMON SWORD & SHIELD 5 MINIKANSIO JA BOOSTER-PAKKAUS

Myös Pokemon-teemaan sopien on Pokemon-pehmolelustakin haaveiltu. Näitä näyttää olevan tarjolla useita erilaisia eri kivijalka- ja verkkokaupoissa, joten tonttujen työ on varmasti tässä kohdin helppoa. Muutenkin erilaisista pehmohahmoista on ollut puhetta - "kiiltäväsilmäiset" sudet, krokotiiit ja dinosaurukset ovat mieleen.

Kuva: CDON.com Pokémon Pikachu Plush Toy Pehmo 22cm 

Kuva: Prisma.fi Ty Pehmolelu Grindal reg



Myös jo viime joululta jäänyt haave on erilaiset Bakugan-pallot. Näitä kertoivat tontut etsineen jo viime vuonna, mutta taisivat olla siinä vaiheessa jo loppu. Ainakin CDON-verkkokauppa kuitenkin näitä tarjoaa nyt tarjoushintaan.


Kuva: CDON.com ALKUPAKKA - Bakugan (valikoima)


Myös erilaiset MineCraft sekä Star Wars -pelit ja hahmot ovat varmasti myös eskari-ikäisen pojan mieleen. Pelikonsolia meillä ei ole eikä lähiaikoina myöskään tule, jos ei Joulupukki totea lasten olleen ihan erityisen kilttejä, mutta kaikki muut pelit teemaan liittyen ikätasoisesti voisi paljastua kivana lisänä joulupaketeista. Erilaiset lauta- ja strategiapelit alkavat sujua jo tämän ikäisiltä ja olisivat kyllä koko perheelle ajanviettoa. Samoin ikätasoiset pikkulegot alkavat jo vanhempien avustuksella rakentumaan.
Kuva: Tokmanni.fi LEGO STAR WARS 75298 Microfighters: AT-AT™ vastaan tauntaun™


Jos siirrytään puolestaan lelutoiveista pehmoisten pakettien puoleen, niin kasvava lapsi tarvitsee aina uutta vaatetta. Varsinkin käytössä usein kuluvat sekä nopeasti pieneksi jäävät sukat ja alusvaatteet ilahduttaisivat myös tämän perheen lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!