Instagram @sarkkuk

lauantai 27. marraskuuta 2021

Joululahjatoiveet Osa 3. 3-vuotiaan pojan toiveet.

(Postaus sisältää ei-maksettuja mainoslinkkejä)

Joko siellä ehdittiin tehdä kaikki joululahjaostokset? Itse tein kyllä paljon hankintoja mutta en kaikkia varsinaisesti jouluksi. Kaikki leluhankinnat oon omalta osaltani tehnyt ja oikeastaan toivonkin, että niitä leluja tulisi sitten muilta sinne pukinkonttiin, koska itse tiedän ostaa semmoiset oikeasti tarpeelliset hankinnat ja ne lelut on sitten lapsille ekstrana. Vaikka lapsethan asian mieltää juurikin niin, että niitä lelujahan sieltä lahjapaketeista pitäisi löytyä!


Monesta paikkaa saakin nyt tosi halvalla joululahjat hankittua, sillä HalpaHallissa on tämän viikonlopun ajan -30% ja Tokmannilla -40% leluista. Myös muissa nettikaupoissa on paljon lelualennuksia.


Meidän kolmivuotiaan parasta iltapuuhaa on ollut viime aikoina lelulehtien lukeminen ennen nukkumaanmenoa. Poika ensin etsii lehdestä mieluisimman toiveensa, mutta siitä huolimatta pitää äidin sitten lukea hänelle "iltasaduksi" koko lelulehti kannesta kanteen. Kun meidän kolmivuotiaalta sitten kysyy, mitä hän Joulupukilta toivoo, tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä: Palomiesasu. Ja palomiestakki.


Kuva: Verkkokauppa.com 
Great Pretenders -palomiespuku + tarvikkeet

Toinen sieltä lelulehdestä hartaasti toivottu juttu on sitten Ryhmä Hau -jutut, erityisesti Vainun moottoripyörä ja poliisiauto


Kuva: Tokmanni.fi 
RYHMÄ HAU Leikkisetti Ryhmä Hau Vainu

Myös muut Ryhmä Hau -autot olisivat pojalle mieluisia.

Kuva: Tokmanni.fi 
RYHMÄ HAU Leluauto Ryhmä Hau 3 kpl


Ja vaikka juuri olen todennut moneen kertaan, että vaatetta ja muuta meillä on vaatekaappi täynnä, jopa niin paljon ettei kaikkea ehdi millään pitämään, niin taas tuli vastaan vaatekaapista puuttuva juttu. Meidän kolmivuotias on nimittäin melkoisen tarkka siitä, mitä hän päällensä pukee ja syy, ettei vaatekaapista mene vaatteet käyttöön on yksinkertaisesti se, että ne vaatteet on hänen mielestään tyhmiä! Sen sijaan meidän poika pitää mielellään verkkahousuja tai urheilullisia collegehousuja. Niitä voisi siis muutamat kappaleet löytyä isommassa koossa, joko 104 tai 110.


Kuva: HalpaHalli.fi 
MONIA Verkkarit

Näillä pienillä mutta sitäkin tärkeämmillä toiveilla olisi varmasti meidän 3-vuotias ikionnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!