Instagram @sarkkuk

perjantai 26. marraskuuta 2021

Joululahjatoiveet osa 2. 8-vuotiaan tytön joululahjatoiveet

(Postaus sisältää ei-maksettuja mainoslinkkejä)

Oletteko ehtineet tehdä jo joululahjahankintoja Black Friday - tai Black Week -tarjouksista? Itse olen tehnyt muutamia ostoksia, jotka ovat olleet ostoslistalla jo pidemmän aikaa. Tarkasti suunnittelemalla ja vertailemalla tarjouksissa voi säästää pitkän pennin (siis sentin), mutta juuri kuulin uutisista, että todellisuudessa Black Friday -tarjousten kokonaisale on vain 4 % ! Eli ei kannata haksahtaa tekaistuihin tarjouksiin tai ostamaan ihan mitä tahansa, joka on ikään kuin normaalihintaan nyt siellä tarjousten kylkiäisenä.

Joululahjahankintoja on kuitenkin hyvä tehdä tarjousten joukosta, mutta hyvä on muistaa myös se, että näin vihreän ajattelun aikoina kaikki kierrätetty on myös sekä eettisesti että ekologisestä kestävä vaihtoehto, mitä tulee joululahjojen antamiseen.

Meidän 8-vuotias tyttö pääsi kirjoittamaan Joulupukille kirjeen, jonka ykköstoiveena on Baby Born -nukke. Se kun osaa vaikka oikeasti pissata, kun muut nuket ei sitä tee. Kun sitten kysyin, mitä muuta hän haluaisi, tuli siihen kylkeen sitten tietenkin kaikki Baby Born -tarvikkeet - vaatteet, kylpyamme, potta ja niin edelleen. Eli ei jää kyllä epäselväksi, mitä sieltä paketista voisi tulla.


Kuva: Jollyroom.fi Baby Born Soft Touch
Unicorn Sister 43cm



Kuva: Lekmer.fi City Fashion Lelusarja Vaaleanpunainen

Onneksi satuin asiasta myös puhumaan ääneen, sillä tonttujen korvat olivat höröllä oikeaan aikaan. Saattaapa hyvinkin olla, että tonttu toiveen kuuli ja löysi pajastaan juuri oikeanlaisen nuken.


Kuva: Jollyroom.fi Barbie Glam Auto Cab

Barbiestakin on puhuttu mutta myös todettu, että niitä meillä jo on. Sen sijaan Barbien autoa on toivottu jo pitkään, samoin erilaisia Barbien vaatteita.


Kuva: Halpahalli.fi BARBIE Vaatekaappi


Monena jouluna on pukki kuullut myös toiveen lasten kylpytakeista. Tyttö on taas venähtänyt pituutta ja seuraavaan kokoon 140cm on vaatekaapissa joitakin käyttövaatehankintoja vielä tekemättä, esimerkiksi juurikin se kylpytakki.


Kuva: hm.com Fleece-aamutakki 

Meidän pimeää pelkäävä tokaluokkalainen on myös sitä sorttia, että hän tarvitsee vielä yövalon päälle nukkuessa. Tontun apurit lienevät tämän asian kuulleen, koska tontut myös vinkkasivat, että Joulupukin lahjasäkistä saattaapi löytyä ihan oikea yövalo, joka toivottavasti helpottaa nukkumista.


Kuva: Jollyroom.fi Rabbit & Friends ByMoxo Yövalo Suuri Kissa, Valkoinen


Toivottavasti näistä lahjaideoista sai myös joku muu tontun apuri apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!