Instagram @sarkkuk

perjantai 13. joulukuuta 2019

Joulujuhlien päivä

Syyskausi tuli tavallaan päätökseen monelta osin joulujuhlien merkeissä. Lapsilla oli päiväkodin joulujuhlaesitys sekä Slla oman voimisteluseuran esitys heti perään, joten juhlaa tuli juhlan perään. Päiväkodin esitykseen oli kyllä panostettu! Heti ensimmäisenä oli pienten ryhmän esitys, jota eskariryhmä säesti laulamalla. Samassa esityksessä esiintyi siis sekä meidän kuopus että esikoinen.  Laulun nimi oli "Pikku tonttu nukkuu" ja oli nuo pikkutontut kyllä niin hellyttävän näköisiä! Ja tosi hienosti meni kaikilla esitys ja laulu oli aivan ihana.




Keskimmäinen pääsi esittämään peikkoa. Huomasin, että hän etsi selvästi äitiä katseellaan yleisöstä ja vasta kun huomasi minut, alkoi esittämään. Vähän pelleilikin...



Meillä on iso päiväkoti, niin välissä oli muitakin hienoja esityksiä. Osa eskarilaisista pääsi ihan lukemaan ja kertomaan joulusatua! On ne kyllä taitavia. Vielä lopuksi pääsi meidän eskarilaisen ryhmä laulamaan jopa kaksi joululaulua. S pääsi ihan mikin eteen, minkä itsekin muisti tietysti mainita vielä jälkeen päin. :) Kuoroonhan tuon tytön voisi laittaa...



Voimistelukerhon esityksessä ei ehditty kenraaliharjoituksiin mutta hyvin Slla meni siitä huolimatta. Minulla oli J sylissä ja pitkä päivä teki ilmeisesti tehtävänsä, kun juuri esitykseen mennessä hänellä meni hermot eikä tahtonut enää millään asettua syliin... Takavasemmalla ollut nainen pelasti tilanteen kuvaamalla Sn esityksen minun puhelimella, niin saatiin tämä esitys katsottua juuri ja juuri loppuun. Sen jälkeen lähdinkin Jn kanssa käytävälle touhuamaan enkä siis nähnyt muita esityksiä, mutta epäilemättä ne olivat loistavia.





 Ensi vuonna meidän neitokainen aikoo jatkaa taas puolestaan tanssiharrastusta, mutta saapa nähdä jälleen ensi syksynä - koululaisena - vieläkö tämä voimisteluharrastus vetäisi puoleensa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!