Instagram @sarkkuk

tiistai 10. joulukuuta 2019

Joululahjaideat 4-vuotiaalle pojalle

4-vuotias keskimmäisemme on aivan tyypillinen poika: koneet, pyssyt ja kaikki vauhdikkaat asiat kiinnostavat. Siksipä ei myöskään ole ollut kovin yllättävää, millaisia asioita hän on Joulupukilta pitkin lähestyvää joulua toivonut.

Itse häntä kiinnostaa tällä hetkellä kaikki Nerf-pyssyt, Lego Ninjagot, Star Wars -jutut ja Spiderman on myös edelleen ykkönen. Toki myös muut robotit, supermiesjutut ja -figuurit on tämänikäisten poikien suosiossa. Vaikka lelulahjatoiveet ovatkin Rlla päällimmäisenä mielessä, on myös Spiderman-sukkien perää  itketty (kirjaimellisesti), kun entiset on päässeet käymään pieniksi. Myös esimerkiksi lumilapio on ollut ihan käytännön toiveena entisten mentyä lumilinnan rakennuspuuhissa rikki. Erilaisten puutteiden ja lahjatoiveiden suhteen sekä kaupoissa asioidessa olen kehottanut pyytämään näitä lahjaksi Joulupukilta, ja tokihan sitten on pyyntöjä tullutkin tonttujen hyvin kuuleville korville.

Lapsilla myös ikuisena toiveena olisi päästä HopLoppiin, Leo's Leikkimaahan tai muuhun sisäleikkipuistoon tai uimahalliin ja varmasti olisivat superonnellisia saadessaan myös lahjakortteja tällaisiin huvituksiin tai esimerkiksi elokuviin. Kaikkien lahjojen ei siis tarvitse sisältää mitään ylimääräistä krääsää vain ostamisen ilosta, meidän käytössä todennäköisesti halvimmat kiinahärpäkkeet rikkoontuu viidessä minuutissa.




Nerf -nuolipyssy (Kärkkäinen)
Robo Alive Dinosaurus robotti (Kärkkäinen)
Lego Super Heroes (Kärkkäinen)
Transformers -robotti (Kärkkäinen)
Gormiti -figuurit (Prisma)'
Lumilapio (Tokmanni)
Spiderman-sukat (Ellos)
Spiderman -boxerit (KappAhl)
HopLop -lahjakortti (HopLop)


Saapa nähdä, mitä Joulupukki nyt sitten tuokaan, vielä on tontuilla aikaa kuulostella ikkunoiden alla toiveita ja sitä, kuinka kiltteinä sitä ollaan oltukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!