Instagram @sarkkuk

torstai 19. joulukuuta 2019

Joululahjaideat naiselle

Jos lapsille joululahjaideoiden keksiminen on vaikeaa, niin aikuisille se sitä vasta onkin! Tässä yltäkylläisyyden ajassa kun aikuisilla tuppaa olemaan kaikenlaista yllin kyllin eikä mitään välttämättä oikeasti tarvitsisi. Sitten lahjoja keksitään ja ostetaan velvollisuuden pakosta, kunhan jotain on, ja riski hutiostokselle on suuri. Hupimielelläkin ostetut lahjat huvittavat ehkä lahjan antajaa, mutta tulevat todennäköisesti haudattua kaapin kätköihin viimeistään joulun pyhien ohi päästyä. Moni aikuinen onkin päätynyt tekemään sopimuksen, ettei mitään lahjoja tarvitsisi ostaa. Silti, kuinka moni pidetyistä lupauksista oikeasti pitää?

Ja niin vaikeaa kuin se onkin, itse ainakin lahjaostoksilla pyrin ajattelemaan, mitä henkilö harrastaa tai mitä ehkä tekee työkseen, niin että lahja tulisi oikeasti käyttöön. Myös ajattomat sisustustuotteet on hyvä juttu - jos vain tuntee lahjan saajan makumieltymykset! Esimerkiksi astiastoon tai sistustuskoisteisiin liittyvät keräilykohteet tulevat todennäköisesti ilahduttamaan lahjan saajaa. Samoin kaikki tuoksuihin, koruihin ja vaateostoksiin liittyvät asiat ovat niitä, jotka helposti ovat vääränlaisia. Tuoksutuotteiden suhteen muutenkin nykyaikana kannattaa pitää mielessä se, että osa ihmisistä saa oireita erilaista tuoksuista eikä voi välttämättä käyttää niitä laisinkaan. Onneksi nykyaikana saa monenlaista kosmetiikkaa myös tuoksuttomana vaihtoehtona.

Esimerkiksi lahjan saajan lemmikeihin tai lapsiin liittyvät lahjat ovat todennäköisesi varma valinta. Myös erilaiset elämyslahjaliput on helposti hyödynnettävissä omaan ajankäyttöön sopiviksi ja esimerkiksi puolisolle ostettu yhteiseen ajanviettoon liittyvä lahjakortti.


Vallila Kitties tyynyliina (Kärkkäinen)
Iittala Kastehelmi-purkki (HalpaHalli)
Kaulakorut (Kultajousi)
Vyölaukku (BikBok)
Sisustustaulu (Finnmari)
Yösortsit (BikBok)
Ompelukone (Ompelukoneverkko.fi)


Moni varmaankin tuppaa jättämään joululahjahankinnat viime tippaan, joten toivottavasti tästä oli apua, jos vielä lahjan hankinta mietityttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!