Instagram @sarkkuk

maanantai 9. joulukuuta 2019

Suomen suurin lastenfestivaali

Pääsivät meidän isoimmat lapset taas juraamaan, kun Zemppi Areenalla järjestettiin lauantaina Suomen suurin lastenfestivaali. Jo kesällä lupailin esikoiselle, että pääsee tämäkin joskus katsomaan Titi-Nallea, kun keskimmäisen kanssa käytiin Hevisauruksen konsertissa ja hän ei päässyt sillä kertaa mukaan. Nyt oli mahdollisuus nähdä kuitenkin molemmat yhtä aikaa ja lisäksi esiintymässä oli Kikattava Kakkiainen, jonka lapset ainakin tiesi! Jätettiin pienimmäinen tällä kertaa kotiin, kun ajateltiin, että hän tuskin olisi tapahtumassa jaksanut olla kolmea tuntia eikä muutenkaan olisi ollut hetkeä paikoillaan... Ehkä ensi vuonna sitten pääsee hänkin mukaan.














Titi-Nalle -show oli kyllä hieno! Vaikka laulut oli uusimpia ja itse niistä tiesin tuskin yhtään - laski että tiesi kaksi tai kolme laulua - se ei kyllä haitannut mitään, vaan esitystä oli viihdyttävä katsoa ihan aikuisenkin silmin. Avaruus -teema toimi hyvin ja tarina kulki sopivasti lastenlauluihin liittyen.



Kikattava Kakkiainen esiintyi väliajalla ja lopuksi, ja lapset (sekä aikuiset) pääsi itsekin tanssimaan. Minä en kyllä olisi tiennyt, mikä tämä kakkiainen edes on mutta juontajana toiminut MC Citykani kertoi, että Pikku Kakkosessahan tämä hahmo ainakin on esiintynyt. (Niinpä tietysti...!)




R odotti kaikista eniten Hevisaurusta, mutta hienosti jaksoi kyllä katsoa muutkin esitykset. Osa yleisöstä oli katsomassa vain kahta ensimmäistä esiintyjää, ja toisaalta näytti myös siltä, että Hevisauruksenkin esiintymiseen mennessä oli yleisöön tullut uutta väkeä.













Hevisaurukset veti kyllä taas keikan täysillä. Setissä oli pari biisiä uudelta levyltä, mutta muuten tunnistin setin samaksi, kuin mitä aiemmin ollaan oltu katsomassa. Enkä usko, että se lapsia millään tavalla häiritsi tai tuskinpa he tätä edes huomasivat, vaan ennemminkin olivat innoissaan siitä, että kappaleet olivat tuttuja heille.



Väliajalla lapset pääsivät ajamaan Aconin polkuautoradalla ja R ainakin tykkäsi tästä heti Hevisauruksen jälkeen eniten! Vaikka tapahtumassa oli paljon väkeä, niin polkuautoille pääsi kyllä vain lyhyen jonotuksen jälkeen. Muutakin oheisohjelmaa tapahtumassa oli, mutta niistä meidän lapset ei nyt tällä kertaa kiinnostuneet. Ehdottomasti yritetään päästä tapahtumaan ensi vuonnakin, mikäli vain aikatauluihin sopii ja konsertti ylipäätään järjestetään täällä Oulun seudulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!