Instagram @sarkkuk

torstai 12. joulukuuta 2019

Joululahjaideat 1-vuotiaalle pojalle

*sisältää mainoslinkkejä

Meidän kuopuksen joululahjatoiveita miettiessä piti kurkistaa ihan oman blogin arkistoihin ja vähän muistella, mitä ollaan kulloinkin 1-vuotiaan kohdalla toivottu. Asiahan on niin, että kun perheessä on jo kolme lasta, on kahdelta isommalta luonnollisesti periytynyt vaatetta ja lelua yllin kyllin myös pienimmäiselle. Esikoisen joululahjatoiveita olen pohtinut mm. täällä ja toisen kerran vuonna 2016 täällä . Voisin väittää, ettei maailma ole niin hurjasti tässä muutamien vuosien aikana muuttunut, etteikö pääosin samat ideat pätisi edelleen.

Meidän 1v 9 kk ikäisen pojan mieleen on erityisesti kaikki autot ja koneet - ja parasta on, jos niistä lähtee ääntä! Hän myös tykkää leikkiä kovasti legoilla. Legot onneksi kestää - sekä käyttöä että aikaa - ja siksi niitä ei varmasti voi olla koskaan liikaa. Junia ja autoja tämä kohta 2-vuotias tykkää legoistakin rakennella. Myös lukeminen on mieluista puuhaa hänelle, suosikkikirjoja on erilaiset eläimiä ja autoja sisältävät kuvakirjat sekä - Peppi Pitkätossu!

Isompia hankintojakin voi toki tämän kokoiselle hankkia, ollaan esimerkiksi toivottu uusia talvikenkiä, kun todennäköisesti syksyllä käyttöön otetut ei mene enää loppukeväästä jalkaan villasukan kanssa. Ellokselta löytyikin vielä sopiva tarjouskoodi kenkiin (-40 %), joten nämä olisi nyt ainakin matkalla pukinkonttiin! Lisäksi Joulupukin apulaiset tiesi kertoa, että J on jo niin iso poika, että saa myös sähköhammasharjan!




Moottorisaha (Prisma)
Lego Duplot (eläinvauvat) (Prisma)
Ääninappikirjat (K-ruoka)
Muovailuvaha (Puuilo)
Reimatec -kengät (Ellos)
Sähköhammasharja (Prisma)

Pienimmäinen tuskin tajuaa vielä kovin joulun päälle, mutta "tontujen" ääniä ollaan kyllä korva tarkkana kuunneltu ja päiväkodissa oli pienten ryhmä lähettänyt kirjeen myös Joulupukille! Ehkäpä sieltä siis joku pieni paketti ois Jllekin tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!